Lajme

HOMAZHE TEK VARREZAT E DËSHMORËVE TË SHKODRËS

Shkodër – 29 NËNTOR 2022 Me datën 29 Nëntor 2022, në ditën e 78 Vjetorit të Çlirimit të Atdheut, tek varrezat e Dëshmorëve të qytetit Shkodër, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora më lule nga organet e pushtetit vendor, Organizata e Veteranëve dhe ajo e Familjeve të Dëshmorëve të rrethit, Organet e Policisë dhe […]

© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk