Dhimbje që i eshtë grabitur loti dhe ulërima Vdekje që nuk të pranon në varr

06
Oct
2023
Nga: Ilir Kushi

Dhimbje që i eshtë grabitur loti dhe ulërima Vdekje që nuk të pranon në varr
Një Baba i cili kërkon të birin,njé Baba i cili ishte me të birin shok lufte për liri.Babë e bir nuk i ndau lufta,nuk I ndau vdekja.Ata sot janë ndarë nga kryekuislingu Shqiptar Edi Rama.Një popull i cili nga frika prej ndëshkimit vdekjes fëmijeve tyre nga uria,ka zgjedhur heshtjen.Ëdhtë e frikshme të jesh Shqiptar në Atdheun tënd.Eshte mjerim,vetëvrasje shpirterore të shohësh vdekjen e Atdheut tënd.Dhimbje pa lot,dhimbje pa britma të shpirtit.Ndyshe fëmijet do te ndeshkohen me vdekjen e urisë,apo më keq akoma,skllevër per tregun Europian si emigrantë,bashkë me të mallkimin per te humbur identitetin e prinderve një ditë.Nuk është Shqiperia mesjetës,por Shqiperia shekullit 21.
Përballë hordhive barbarë në jug dhe Veri,kuislingu Shqiperisë Edi Rama burgos heronjtë e lirisë.
Përballë poshtërimit luftes per liri,njerezit kane bere zgjedhjet e tyre,disa nga frika urisë femijeve tyre,disa Mo’s humbasin kontrata ndertimi dhe biznesesh.
Migjeni,Naimi,Çajupi jam i sigurtë nuk do ti gjenin fjalet për të përshkruar mjerimin e kohërave të Edi Ramës:
“Dhimbje që i eshtë grabitur loti dhe ulërima,
Vdekje që nuk të pranon në varr”.
Remi Ilir Kushi, president of Chameria Kongres

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 06/10/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk