Lajme

Perandorisë Romake dhe fati i Perandorisë Bizantine.

1. Kur shkatërrohen sistemet e vlerave të shoqërisë e të [...]
Lexo më shumë...

POLITIKANËT TANË NË MAQEDONI JANË NË STROFULLËN E TYRE TË INTERESIT E NUK MUND TË NGRENË KOKË KUNDËR YQYMETIT.

U ngritë kryqi pa leje, nuk reagoi askush, pse u [...]
Lexo më shumë...

URIME DITËN E PAVARËSISË!

Festoni, gëzoni dhe uroni, por mos harroni: 28 Nëntori është [...]
Lexo më shumë...

KRYESIA E FAQES SHQIPTARE ”DIPLOAMCIA.DK”, DEL ME KËTË: KOMENT!

Kopenhagë, 26-11-2023 Është bërë kërkesë e fuqishme, jo vetëm e [...]
Lexo më shumë...

DITA E FLAMURIT ËSHTË PASNESËR

Tregim Papritmas profesori nxori flamurin kombëtar prej çantës së zezë [...]
Lexo më shumë...

‘Lufta’ e Ali Ahmetit sipas Ramës!

Dje në samitin e diasporës në Tiranë, kryeministri ynë sharlatan [...]
Lexo më shumë...

DO TË JETOJË SA PAVDEKËSIA!…

Shkruan: Fadil Shyti (Dëshmores, Yllka Domi). – Lufta dhe vepra [...]
Lexo më shumë...

Rama si mercenari i fundit i Italisë Europiane kundër emigrantëve

Një shprehje thotë: ‘Djalli ose fshihet në detaje, ose pas [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk