Enver Hoxhaj lufton kunder vendit te tij?! PSE O GJAKPRISHUR?!

01
Jul
2023
Shkruan: LUAN BACI

Enver Hoxhaj verteton se eshte nne kriminel ne paqe, qe kerkon te vrase te gjithe shqiptaret e Kosoves dhe te shkaterroje Kosoven e te riktheje ate nen Serbi.
Me thirrjen e Enver Hoxhaj per komunitetin nderkombetar, qe t’i vendose vija te kuqe Kosoves vetem e vetem se Kurti, lufton korrupsionin dhe perpiqet te ruaje integritetin e Kosoves, tregon se jo vetem ai si person, por edhe partia e tij jane ne sherbim te Serbis.
Enver Hoxhaj!
KOSOVA dhe populli i saj duhet me patjeter te te vere ty vija te kuqe qe te largoheni plotesisht mga skena politike e vendit.
Enver Hoxhaj, kerko qe populli dhe drejtesia t’ju coje ju personalisht dhe te gjithe politikanet sr ju qe shiten toka te Kosoves te merrni vija te kuqe e te shkoni ne burg te perjeteshem per tradheti te larte ndaj atdheut!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

22 QERSHOR 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 01/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk