Lironi Dritanin te dashur gjyqtare!

09
Sep
2023
Nga: Ilir Kulla

Jeni ne shkelje te ligjit vendas dhe nderkombetar. Koha prej 45 ditesh per paraburgimin per ekstradim kaloi dhe Prokuroria Speciale e Kosoves nuk ka sjelle dokumenta shtese sepse nuk ka te tilla. Lironi Dritanin zoterinj e zonja gjyqtare eshte familjar dhe ka 2 prinder te moshuar ne ngarkim e nje femije 5 vjec! A e mendoni veten Tuaj ne kushtet e Tij. Lironi Dritanin se jo vetem nuk ka bere gje per te qene ne Burg po i ka sherbyer Republikes dhe Kombit duke denoncuar nje nga mashtrimet me te medha te bera ne Histori ate te trafikut te organeve ne Shqioeri nga UCK. Dritani meriton te jete ne parlament me ate qe ka bere jo ne burg. Lironi Dritanin zonja dhe zoterinj se do iu zere turpi i Historise, Dritani eshte ushtarak dhe i ka sherbyer Kombit me gjithe familje! Nje dite ai do dale nga burgu edhe sikur ta ekstradoni, po c do ju ngelet Ju te nderuar, kur njerezit t Ju peshtyjne rrugeve per kete paturpesi. Lironi Dritanin te nderuar gjyqtare dhe jepini mundesine te gjykohet ne Shqiperi per akuzat e Gjykates Speciale. Eshte nje e drejte qe i jepet gjithkujt persa kohe ka te drejten Kushtetuese te Prezumimit te pafajsise. Lironi Dritanin qe naten te flini gjume pa ndjenjen e fajit se keni bere nje padrejtesi, qe kur te shihni veten ne pasqyre te mos iu vije turp per cfare shihni, qe nje dite femijeve Tuaj te mos I thone femijet e tradhetareve te Kombit. Lironi Dritanin se è meriton Lirine!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk