test

SHPIRT I TRAZUAR!

Shkruan: Fadil Shyti (Poezi të ribotuara) (Kushtuar legjendarit, Adem Jashari). …Por si valë e zjarr në mal, Po tundet e digjet shpirti im…. Larg këtej në mërgim, Thellë i mbytur, [...]
Read more

Lodhje e madhe…

Nga: Sehit Beluli . E bukur dhe shumë e mirë. Por nuk e kuptoke fare. Mbushur me zemra dhe bujë. Më pas zhduken ashiqare.. . Duke parë e duke prekur. [...]
Read more

SHPIRT I TRAZUAR!

Shkruan: Fadil Shyti (Poezi të ribotuara) (Kushtuar legjendarit, Adem Jashari). …Por si valë e zjarr në mal, Po tundet e digjet shpirti im…. Larg këtej në mërgim, Thellë i mbytur, [...]
Read more
© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk