11
Sep
2023
Nga: Ilir Kushi-Shkrimtar

NGA KOMANDANT ADEM SHABAN JASHARI DERI TE KOMANDANT DRITAN DILAVER GOXHAJ
..ose nga Sir Bobby Robson tek heroj lirisë Dritan Dilaver Goxhaj

Tiranë, 10 Shtator 2023
Sir Bobby Robson legjenda Anglisë,në një intervistë kur e pyetën çfarë përfaqëson klubi futbollit Barcelona,
deklaronte: Barcelona FC nuk është thjeshtë një klub futbolli.Barcelona është Ushtria e shpirtit kombit Katalanas.Është qëndresa popullore e këtij populli të ndarë nga politikat Franceze dhe Spanjolle.Barcelona përfaqeson të drejtat e popullit Katalan në Spanjë,
Francë dhe kudo ku jetojnë.
Futbolli është një sport që bashkon popujt,kulturat e ndryshme,si i tillë futbolli ka ndërgjegje kombetare.
Në Shqiptarët jemi populli më fatkeq në Europë.
Jemi një popull me tragjedi té mëdha.Tragjeditë tona nuk po gjejnë fund,ato vazhdojnë.Klikat shoviniste të Ballkanit,té përkédhelura nga fuqitë e mëdha, ende kërkojnë të luajnë me fatet tona në shekullin e 21.
Për 33 vite Europa në vend të integronte Shqipërinë një shtet Europian,lejoj orekset e shovinisteve Grekë dhe atyre Serb,të gllabërojnë territoret tona dhe të asimilojnë me anë të urisë dhe varfërinë ekonomike Shqiptaret në jug të vendit.
Politika Shqiptare postkomuniste është e tera antiShqiptare,nga Sali Berisha e deri tek Edi Rama.
Të gjithë i kanë shërbyer she vazhdojnë i shérbejnë antiShqiptarizmit.Janë këto politika,të cilat sot e ksnë zhveshur Shqiptarin nga ndergjegja kombëtare.
Nëna Shqipëri ka nevoj për të gjithë bijtë e saj të Shqiperisë Etnike.Aktualiteti sotëm tregon se vetëm Futbolli është ende i painfektuar nga antiShqiptarizmi Politikes vasale 33 vjeçare.Na duhen më shumë se kurrë bijté e Shqipërisé Etnike.Liria kombit Shqiptar ka nevoj për Ju sot.Dritan Goxhaj mbahet né burgjet Sllave të Tiranës Jo vetëm per ti shërbyer propagandes Serbe të Aleksander Vuçiç,por dhe një mesazh ndaj shitjes Shqiperise Jugut nga Edi Rama,
se kush guxon të ngrejë krye per mbrotje të integritetit territorial të Republikes Shqiperise,do të perfundojë në burg.
Shqiptarë Etnikë,Nëna Shqiperi është e pushtuar.
Heronjtë e lirisé të burgosur.Sot në shpirterat tuaj,varet fati të ardhmes Shqipërisë.Lironi Dritan Goxhajn nga burgu sot.Le të jetë kjo e djelë e 10 shtatorit,dita Rizgjimit kombetar Arberor-Shqiptar.
Lavdi Kombit Shqiptar

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 11/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk