Albin, po ku na i le Rojat e Urës?!

23
Dec
2023
Mar nga FCB: Halil Geci


Cilët janë Gomarët që i mbanin gjallë “Rojat e urës” me të cilët bënin edhe biznese?! Kush ishte ai që e ndaloi ushtrinë tonë të mos dalë në kufijtë e veriut dhe që i dërgoi letër Kforit, po edhe zyrtarisht kërkoi që FSK-ja nuk bën të lejohet që ta ruajë kufirin e vet?
Kur ta studjoni e ta analizoni pak më në detaje, kush ishin ata që ua lehtësuan Vuçiçit përmes Listes Serbe këto favore, aq lehtë është t’i gjeni përkrahësit e ndarjes së Mitrovicës dhe nënshkruesit e Zajednicës!
Kur Gomarët hyjnë në Parlament, ai nuk mund të quhet ndryshe, përveçse “ STALLË”.
Gomarëve ngarkojau shpinën sa të duash me ar,ata sërish ngelen gomarë!
T’i prijnë popullit gomarët ,ashtu siç iu dha rasti disa çlirimtarëve tanë të paditur, duke qenë prijës të popullit dhe duke mos e ditur se me çfarë janë të ngarkuar, ata të çojnë drejt e në stallë,ngase aftësia e tyre është aq sa ta gjejnë kullosën më të mirë e të duhur për ta.
Me ardhjen e gomarëve në Parlament,na e kanë bërë Parlamentin stallë!
Imagjinoni kur flet Ganja e PDK-s,Kica e Kucës,dhe Lumiri i ISËS! A ju kujtohet kur thotë në Parlament: “Lidhe qenin kryeministër! “
Ani kur flet i biri i Mulla Milazimit, i kapur për dy veshëve të gjatë të Gomarit nga Samiu dhe i biri i tij! Imagjinoni tash se deri ku e kanë sjellë Kosovën e tërë kjo elitë e GOMARËVE dhe e GOMARESHAVE!
A jeni ju Gomarët e PDK -së dhe shefi juaj Hashimi ata që e votuat Specialen, bashkë me partinë tuaj simotër – LDK-n e Lumit?
Sot po trembeni nga pordhët tuaja dhe po ikni nga Parlamenti duke mos patur guxim ta ndëgjoni fjalëen e Presidentes në fundë të vitit…!
A jeni ju ata PDK-ucat kur Grenelli para një viti ua zbuloi superskandalin e shefit tuaj – Gomarit politik të Brojës, Polarit, Grenell haptaz e konfirmoi se shefi juaj Thaqi, pranoi ndarjen e Kosovës, me kusht – mbylljen e Gjykatës Speciale që pikërisht ju vetë e ndërtuat me krimet tuaja, duke vrarë proamerikanë shqiptarë me porosi dhe votuat në Parlament duke iu bërë presion deputetëve: “Ai që nuk e voton këte gjykatë, është tradhtar”!
Sot po trembeni nga pordhët tuaja dhe po ikni nga Parlamenti…!
Po mos të ishte Jack Smith, prokurori që e shpëtoi Kosovën nga ndarja,ndarje kjo që ju e inicuat ju së bashku me shefin tuaj Thaqin, sot Kosova do të ishte e ndarë.
Amerika nuk besonte që Kosova ka gomarë të tillë që e shesin vendin e tyre.Kur Amerika e pa rrezikun se Kosova po ndahej në këmbim të shuarjes së Gjykatës Speciale, u detyrua fillimisht që të intervenojë përmes prokurorit Jock Smith dhe ua zbriti Gomarin nga Aeroplani ,(shefin) tuaj të të dyja partive – LDK-s dhe PDK-s, Thaqin dhe ua dërgoj në stallë dhe e lidhi për “ Kungji të Hitlerit”, aty ku e kishte vendin ,duke ua bërë me dije opozuzarëve të sotëm se ju nuk mund ta ndani Kosovën, përderisa Amerika ka shpenzuar miliarda dollarë të taksapaguesve amerikanë, për t’ua shpëtuar bithën tuaj dhe pasuritë e tjera që i kemi, Trepçën dhe Ujmanin e Kosovës.
Po sot, nga kush po trembeni? Nga pordhët tuaja dhe po ikni nga Parlamenti…!
Kur ju themi se pse ia falët Çakorrin Malit të Zi, sërish po trembeni!
Kur ish sekretari Ballton ju tha publikisht se “ Thaçi e Vuçiçi erdhën tek unë dhe më kërkonin ta ndajmë Kosovën”, ju sërish u trembët nga pordhët tuaja…!
Kur e nënshkruat Zajednicën me kompetenca ekzekutive dhe kur Kurti i asaj kohe ju tha: “ O mosni bre burra se na zhbëtë Kosovën!”, ju me polici e tërhiqnit zvarrë.
Kur sot Amerika e bëri Projektin e asosiacionit duke garantuar se ky draft statut nuk do ta prekë Kushtetutën dhe sovranitetin e atdheut, ju sërish pirdhni dhe gjeni “xhible kurvash” dhe arsyetoheni se Kurti e ka djegur Kosovën për të njëjtin asociacion. Jo, jo o zuzarë! Po kujt po i shitni moral politik kur ju ishit bashkëpunues dhe përkrahës të” Rojes së Urës”! Ju iu ndihmonit kriminelëve të Listës Serbe duke mos reaguar kur vriteshin dhe shpërnguleshin shqiptarët nga ajo pjesë e Kosovës.
Agim Bahtiri e pohoi me gojën e tij se: “ Projektin për ndarje dhe korrigjim, ma prezantoi personalisht ish-presidenti Hashim Thaçi,të njëjtin pohim e pati bërë edhe ish sekretari Balton kur thotë :” Liderët e Ballkanit – Thaqi dhe Vuçiçi m’u lutën që t’u ndihmoj për ndarjen dhe korrigjimin e Kosovës!”
A jeni ju ata opozuzarët që e sollët Telekomin në prag falimentimi, me humbje afro 68 milon euro,duke e shpërndarë fitimin nëpër xhepat e zyrtarëve dhe të partiakëve, të opozuzarëve, me qëllimin e vetëm që në fund t’ua dhurojnë vetes përmes sekserëve tuaj me një çmim të lakrave në treg, ashtu siç bëtë me KEK -un, me Aeroportin e që nuk lane madje asnjë pore të jetës pa përfituar dhe pa i futur në xhepat e tyre…!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 23/12/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk