“Altruizmi në vepër” i Edvin batërdisë!

09
Jun
2024
Shkruan: Medai Shaholli


Ky është Edvin batërdia, si kryeministri më altruist i Europës që ka hapur portat e Shëngjinit, për afrikanët që ia mësyjnë Italisë kur kapen në ujërat ndërkombëtare nga rojet bregdetare italiane për t’i dërguar në Shqipëri si vend mikpritës dhe kamp përqëndimi modern i refugjatëve fatkeq.
Nga ana tjetër kryeministrja neofashiste italiane Meloni, nuk ka pranuar t’i strehojë refugjatët afrikanë në “shtëpinë e saj”, por e falënderon Edvin batërdinë për shpirtin e tij altruist dhe gatishmërinë e pritjes dhe të strehimit të gjithë refugjatëve afrikanë dhe jo vetëm të cilët po ia mësyjnë Europës Perëndimore për një jetë më të mirë.
Kësisoj, nga kjo zemërgjerësi e pushtetit Shqipëria do të përfitoj miliona euro nga arkat e stërmbushura të BE-së, është justifikuar Edvin lemeria.
Mbase me këtë proçkë të radhës dhe krjetësisht të papranueshëm për një vend të vogël si Shqipëria, ku për shkak të emigrimit edhe të shqiptarëve nëpër botë Edvini ynë kërkon shtimin e numrit të popullsisë në vend me kryqëzim mes refugjatëve afrikanë dhe shqiptarëve vendës të krijojë mulatët e parë në Ballkanin Perëndimor!
Në këtë mënyrë Shqipëria e Edvinit me “humanizmin e saj në vepër” po bëhet plasdarmi i fundit i refugjatëve për mësymjen e tyre drejt Perëndimit, si dhe vendi më mikpritës i Europës për refugjatët e Afrikës dhe Azisë.
Ky është Edvin lemeria që po e bënë Shqipërinë si han me katër porta, ku të hyjnë dhe të dalin derri dhe dosa!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/06/2024

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk