Ateizmi i shqipetareve, dhe “rreziku i izolimit prej tij”!

02
Nov
2023
Nga: LUAN QEMAL BACI

Nje miku im me shkruan se ateizmi i shqipetareve, ne se te gjithe kthehemi ne ateist, sic predikojne disa, do te coje ne izolim te PLOTE te shqipetareve!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Se pari, levizja per t’u larguar nga ekstremizmi I te gjitha feve, nuk con me ateizem 100 perqind te te gjithe shqipetareve.

Se dyti, Shqiperia e Enver Hoxhes, u izolua nga perendimi, sepse qendroj besnike e Stalinit dhe variantit te tij te socializmin, jo nga FEJA. Lidhjet ekonomike te Shqiperise se Enver Hoxhes, ishin te drejtuara vetem me vendet e lindjes qe ndiqnin pak a shume te njejtin sistem. Pas vdekjes se Enver Hoxhes, perendimi e afroj Shqiperine e atehereshme ateiste, por “komunisti besnik”, Ramiz Alia e izoloj ne emer te “vazhdimit te vijes se Enverit”, lexo, ne emer te hedhjes ne ere te gjithckaje qe ishte arritur nen drejtimin e Enver Hoxhes.

P.S. Ne Amerike, eshte nje stacion Nacional e teper i fuqishem Televiziv, MSNBC News, ku shume here, here pas here, del ne nje reklame televizive, djali i ish Presidentit Amerikan Ronald Reagan, zoti Ron Reagan. Ai deklaron se ka nje grup te madh njerezish ateiste te Amerikes, dhe fton edhe te tjere t’i bashkangjiten atij dhe te kontribojne edhe financiarisht per ta shtuar e forcuar organizimin. Ne fund te mbylljes se reklames se tij, ai thote duke qeshur: “Jam Ronal Regan, ateist, aspak i frikesuar per tu djegur ne hell (ferr per myslimanet)”

Shqipetaret nuk u dogjen ne ate sistem politik te Socializmit, kur u bene ateista. Shqipetareve u doli zjarri e tymi ne dhjerokraci, e mbuluar me fleten e qepes se “demokracice”!

Gjithe te mirat miku im.


01 Tetor 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 02/11/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk