Drejtesi e munguar …!

19
Sep
2023
Shkëruan: Ilir Iliazi


Skandali i radhes se “ Drejtesise “ , gjykatsja Alma Kolegjoka i jep te drejte prokurorise , qe parfaqsohet nga Ylli Pjeternikaj , qe Dritani Goxhaj te ekstradohet ne Hollande .
Habitem qe pas gjithe atyre shkeljeve ligjore , qe me rrembimin e Dritanit, pa urdher ekstradimi nga Ministria e Kosove , mbajtja 49 dite sot nga 40 dite izolim qe thote ligji , kur Kosova nuk solli lende te re akuze shtese ,pasi akuzat sipas seances se pare ju kerkua prokurorise , te paraqiste akuza te reja deri 40 dite sepse akuzat ekzistuse ,ishin juridikisht nul dhe qesharake etj etj .
Prokurori dhe kjo Gjykatese qe nuk respektojne ligjin, jane per ndjekje penale kur te vije dita .
Ai qe i shtyu ne kete krim eshte komod , sepse pergjegjsia eshte personale .
Bedelat sdo dine ku te shkojne .
Jane dhe dy etapa , qe eshte apelimi ne gjykate te larte dhe kushtetuse , per te shpresu te ligji dhe drejtesia .
Andaj kauza e Dritanit , do mbeshtetje dhe solidarizim ..
Koha mund te jete e maskarenjve , por Shqiperia eshte e Shqiptareve
dhe ferri i zagareve .

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 19/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk