E VËRTETA ËSHTË VLERË E SHENJTË NJERËZORE DHE VIRTYT QYTETARIE

09
Sep
2023
Shkruan: Prof.Dr.Abdulla Mehmeti

Vlerësime, sikur të jenë shkruar sot, në lidhje me shkrimin tim:
T’I DËNOJMË HAPUR KRIMIN DHE KRIMINELËT!
2016 – 2023
E VËRTETA ËSHTË VLERË E SHENJTË NJERËZORE DHE VIRTYT QYTETARIE
Vlerësime nga miqtë e mi
FALËNDERIM PUBLIK
Ju falënderoj vëllazërisht për përkrahjen! Ju më jepni forcë e krahë të ecim pandalur përpara deri në FITOREN E MERITUAR!
Diplomati ARSIM ZEKOLLI, Shkup:
,,Te rralle i kemi profesoret qe ne shpirt e mision mbeten arsimtare te popullit te vet. Shum-respektuari Abdulla Mehmeti eshte gjithsesi nje prej tyre.
Shkrim aq i sinqertë, kurajoz, plot dinjitet, një urdhër nga një autoritet i pamohueshëm pas të cilit duhet të rreshtohemi.
Uroj që mediat të respektojnë dhe aplikojnë rekomanimet e Prof. Mehmetit.”
* * *
Nga Veprimtari ILIR ADEMI, Nju Jork, SHBA:
,,Zoti Profesor, Miku im i dashur, shum i Nderuar dhe i Respektuar.
Burrit te Kombit!
Tani miku im ju e keni te qarte, keni krijuar shum armiq, ne radhe te pare perball keni pushtetin eger sllav qe asgje skane kursyer per te arritur deri ketu,kuptohet me ndihmen e sherbetoreve, tradhetoreve, me ndihmen e politikaneve aktual qe nuk jane asgje tjeter pos struktura te mireorganizuara kriminele qe me ndihmen e pushtetit kriminel kane shtri sundimin e tyre siperfaqesishte ne çdo hapsir dhe vendbanim. Por Ju miku im sjeni vetem, tani pas teje qendroj dhe une dhe shum njeres tjer qe jane besnik ndaj kombit, dhe pas teje sote rreshtohen njeres panumer. Me Ty eshte sote mbar Populli Shqiptar pavarsishte treve e krahine, me Ty eshte e Verteta dhe Zoti, andaj jemi me Ty, dhe ndihem krenar qe kam nje mik kaq te guximshem. Ti ke ne dore armen me te fuqishme ne bote, dhe gjithe kjo te bene te pathyeshem. Armiqt tani e kane te qarte se mundi i tyre per te ndryshuar te verteten historike ishte dhe mbetet vetem nje enderr e parealizuar. Çdo tendenc tani e tutje ka perfunduar ketu pa pasukses. Ju keni mar persiper nje detyr te shejte, kjo rruge ska te ndalur deri ne zgjidhjen e plote, andaj Profesor i dashur dhe shum i nderuar fati i kombit qendron sote ne doren tende, pra na udhehiq te dalim nga kjo erresir qe ka mbuluar driten e Zotit! Ky eshte Amaneti i te pareve, gjithe atyre qe besuan dhe u flijuan per liri. Ky Amanet u percjell brez pas brezi, dhe sote jo rastesishte u shfaq ne mendjen tuaj te ndritur per te ngritur zerrin ndaj se keqes. Fati juaj eshte i lidhur ngushte me Kombin, dhe Ju jeni zerri i Popullit, Andaj, Jemi me Ty deri ne vdekje! Miku Im, na prije perpara!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk