Egjiptianët – (Evgjit Janë/ Të zinjt)

03
Jan
2024
Nga Libri: XHUZEPE KATAPANOS

Egjiptianët – (Evgjit Janë/ Të zinjt) ishin qytetërimi i fundit në këtë vend të Tokës…dhe ishte raca e skllevërve apo njerëzve primitivë, që ishte e lirë kur “perënditë e Bardha” u larguan larg nga Egjipti, dhe ata (egjiptianët – Evgjit janë) morën kontrollin e kësaj toke duke imituar atë që lanë “perënditë e Bardha” !!!
Dhe asgjë nuk ndërtuan, por ata gjetën gati të gjithë arkitekturën e lënë nga ata që ishin TË PARËT NË DIJE – perënditë e lashta që flisnin gjuhën kozmike – SHQIPE!!!
Dhe këto perëndi ishin PELLAZGO – ILIRET që i dhanë dritën e dijes popujve kudo në Tokë!
Para XHUZEPE KATAPANOS me veprën epike “THOTI FLISTE SHQIP” para 10000 vjetësh, na flet për këtë WITEHALL që hieroglifet e lashta mbi 4000 vjeçare flasin e interpretohen dhe kuptohen vetëm në gjuhën Shqipe – SKIPE – SCIPE – SANCTUM CENTUM IPE / E SHENJTE NDER SHEKUJ LART !!!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 03/01/2024

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk