Feja “te meson”?!

04
Nov
2023
Shkruan: Luan Qemal Baci

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Miku im virtual ketu ne f.b., me thote se ai kurre nuk ka pare e lexuar qe fetja te jete kunder te mesuarit, por ai harron se feja kerkon te mesosh vetem dog,mat e saj fetare, qe ne thelb demtojne, shkaterrojne, dhe mbajne prapa e frenojne zhvillimin e shoqerise. Une ju pergjigja mikut tim me realitetin dhe pervojen qe vete jeta jep

Miku im i nderuar. Eshte fakt, se sa me shume te mesosh, sa me shume libra te lexosh, aq me larg fese shkon, e vjen nje dite qe e kupton se feja eshte 100% mashtrim i popullit. Peseri, une nuk dua te fyej aspak ndjenjat e tua fetare e te kujdo besimtari, te kujdo feje tjeter qofte, por te vertetat duhet t’i mesojme vellaj im, qe mire ta kuptojme veten ku jemi ne raport me njeri tjetrin, ne raport me shoqerine e ne fund te fundit ne raport me vete ekzizstencen tone kombetare e me atdheun. Sa me pak te ndricohemi vellau im, aq me shume jemi te rrezikuar, ndaj edhe kur nuk e pranojme ate qe ka mendimin e kundert me ne, duhet ta degjojme e ta respektojme, se ndoshta e kuptojme me pastaj, qe ai ka te drejte, e jo une dhe ju.

Gjithe te mirat.

<stron'
04 Nendor 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 04/11/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk