FLAKA E LUFTËS I KTHEHET KREMLINIT, REGJIMI KRIMINAL PO VRITET ME DORËN E TIJ

11
Jun
2023


Shkruan: Prof.Dr.Abdulla Mehmeti
A k t u a l i t e t e
Revolucioni sapo ka filluar në Rusi dhe po shihet në horizont liria e popullit të Rusisë dhe e shumë popujve të tjerë jorusë të shtypur nga regjimi kriminal i Moskës.
Pas 15 muajve nga agresioni i Federatës Ruse në Ukrainë, lufta po përhapet me shpjetësi të madhe në drejtim të Moskës, në territorin e shtetit agresor.
Pas shumë përpjekjeve të forcave opozitare për mposhtjen e regjimit diktatorial të Kremlinit, ku qytetarët e vendit më lehtë largohen në botën e jashtme se sa ta pranojnë fatin e viktimës, duke u shndërruar në mish për top në frontet jashtë Rusisë, për interesat e pushtetit kriminal, forcat atdhetare dhe liridashëse të Rusisë, nga brenda dhe jashtë, kanë vendosur t’i përgjigjen me luftë regjimit aktual të Kremlinit, deri në lirimin e Rusisë dhe demokratizimin e vendit.
Të tjerat që thuhen kundër këtij realiteti në mediet e vendit dhe botës, janë vetëm propagandë lufte…

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

(10. VI. 2023)

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 11/06/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk