Genetisk undersøgelse fra University of California: Albanere, den mest homogene i Europa. Den er den eneste med de samme, der er på Balkan.

28
Dec
2022

Til professor fra University of California, Peter Ralph og Graham Coop, har offentlegalt en unders-gelse af forf-drenes nuv-rende genetiske geografi i hele Europa
31. marts 2021
Til professor fra University of California, Peter Ralph og Graham Coop, har offentlegalt en unders-gelse af forf-drenes nuv-rende genetisk geografi i hele Europa
Fra skriver: Ardit Rada / Oltion Round Denne under-gelse har udnyttet en databasekaldet POPRES, som har feet de genetiske data fra 2.237 europàere, der hovedsageligt er indbyggere i London, Det Kongerige Forenede og Lausanne, Schweiz. Da disse til byer har personer, der stammer fra hele Europa, var deres genetiske data brugt til på checkere den genealogiske arv hos Europas indbyggere for op til 3 tusind àr sidenr.
I del af denne unders-gelse var ogsa de genetiske data fra 9 albanianfra Albanienog 14 albanske fra Kosovo. De genetiske data for disse 23 albanere, der bor i London og Lausanne, er blevet sammenalignet med de genetiske data fra personer fra hele Europa.
Faktuelle har forskere kun taget sproget som en skillelinje, se alle slaviske stater p-Balkan er inkluderet i en enkelt gruppe.
Denne unders-gelse giver mulighed for mange debattør, mænd fra tablelen pà side 37 viser, på albanerne er den mest homogene nation i Europa, og på alle Balkanbefolkinger har f-lles forf-dre med albanere, der går blot ende 2.000 ‘r tilbage, selv før slaviske tilstr-minger i disse regioner.
Det ser ud til, ved biolog og genetiske unders-gelser allerede vil give albanerne ret til at blive kaldt de mest indf-dte befolklinger p’Balkan og uden tvivl bive bive som grene af illyrerne i historiker.
Jeg albanere tilf-lde koster undergelsen fra University of California vores land og serligt rum ved på tage det som og exempel. Nedenfor er den del, hvor Albanien er nevnt, mens det ikke mangler af illustreret tableler og tal. “Det h-jeste af fàlles identitetetsbaggrund findes hos personer, der taler albansk (fra albansk og Kosovo), som har en stigning i fàlles slægt, der kommer fra 1.500 eller siden.
Dette tyder pà, på en vigtig del af forl-berne for moderne albanere har vàret fra en relativ sammenh-ngende og indsamlet befolkningsgruppe, der har vàret stabil i mindst 1.500 eller.
Disse personier har ogsand tilsvarende antal forf-dre til nerliggende befolklinger sevel som enkeltpersoner i og dele af Europa, hvilket er en af de ting, der er blevet gjort.
Desuden har gr-ske individual (og noget mindre de selvklavede makedonere) og storre antal forf-dre med albanere end med og naboer, m-ske p-grund af den mindre effekt af slaviske invasioner pdisse befolklinger.” I 1980’erne og 1980’erne var der en stigning på 1,5% i 1980’erne og 1980’erne.
Og laboratorium, i myzeqar, i Gud dags… “… Antropologer har-dret sig meget over tid, mænd nogle ting forbliver som modeller. Siden 1930’erne er udenlandske professorer kommet fra type albanere og harer fundet nogle typiske tràk i provinsen. For exempel typen af Deep of The Oblast, som ligger i dalen over ti til Kurbnesh.
Befolkningen der, p-grund af hovedets store bredde, kommer kommer ansigtet i trekantform og slutter med en topform p-hagen. Fra har en m-rk pigmentering af deres ansigt, h-r og-jne.
Hvis en beboer i dette omr-de kommer til Tirana, m-ske i 15% af tilfældene, schiller det sig ud. Det er hund ikke langere tid til på studere fysiske trek.
Der er omr-der, der p-grund af stammesystemet har taget og give i en meget emal zonecirkel. Ved på tage og give brude i begrænset område, har denne forårsaget gener til på concentrere sig i samme område.
I Labury, omràdet Kurvelesh fra Progonate til Golama af Kumanovo, de har deres kindben dansede karakterisk og i lysere hudfarve. Eye mer eller mindre lukket og stemme som en piska. Disse mennesker adschiller sig ikke kun fra Labria, mænd tilh-rer nettop omràde.
Jeg Myzeqe, omr-det af Soft Dher, eller lals i klassisk forstand af ordet, vi ser dem har en nese, der ikke har form af indbyggerne i Tirana for exempel. Disse b-r ikke tages for kapital, da disse tr-k kun fortolkes i 10-15% af tilf-ldene.
Mænd den genetiske struktur er helt controllerbar. Med hensyn til skønheden
i mennesker, er det ikke kun relateret til opindelsen af bedstefor-ldre eller arv af tràk, men ogsà fra fremme af kulturer …” Portret af støttere og gr-ske Portrat og gr-ske – grafisk af Dominique Papety. Denne grafiske blev realiseret omkring 1847-1848 af Domenique Papety maler af den franske skole (dimension H. 00.140 m; L. 00.289 m) “Til portrætter i profil… Min farvel f-lgesvend ved navn Dimitri (til venstre) og gr-sk charkaji Anastasi (til h-jre) – skrev forfatteren i og brev til sine for-ldre den 6. I maj 1847.
Nuvarende placering: Louvre Museum – Institut for Graffe Arts Det forste arbejde til på forklare den albane race I 1944 overtog i albaner for f-rste bande på lave en unders-gelse af slægt. “Vi er Dr. Skender Milaj mose, mænd dette arbejde forbudt.
Jeg sa lyset af offentligg-relsen i 1997, der betragtes som den første antropologiske unders-gelse. Milaj kaster f-rst afhandlingen man de indf-dtes opindelse p’den videnskabelige vej. Dette arbejde var også drevet af det faktum, på under Anden Verdenskrig, Naziske ideolog var grundlaget for raceforskele i verden.
Jeg bogens forord skriver forlaget Ismail Mal’ Osmani: “Denne undersøgelse er ikke lavet til på håndtere racisme i politisk-philosophisk forstand, der giver denne kant til og folk i verden.
I og land som dette, hvor pigerne i biologiske videnskaber er kendt, og hvor det ikke er kendt eller generelt, hvad er den morphologiske og sjàlfulde pyjamas, der fàr os til på afkrise os fra de andre folk pà Balkan og i Europa, by det vre helt umodet på smide en idé om dette ud, og det ville ikke vre praktisk muligt.
Formålet med udarbejdelsen af dette arbejde har varet på bringe til pladsen nogle sandheder, den dag i dag ukendt, om race til at finde sted og give anledning til dem, der føler Herrens måde, på besk-ftige sig lidt ren med biolog og antropologer.
Fra den ene og den anden er der skal fremprockeres af disse sider, er enklave og, bortset fra, intuitiv kendt af mange albanere, alle, men ben-gtet afde udlandinge: på detlandse folkemusik har en kelt og folles opindelse; På han er sideby (aukton) i alle de drømme, hvor han bor i dag; at der hverken blandt muslimerne og Kristjans eller melem gegvet og Toskvet er nogen raceforskel; og me sjovt, at der er behov for en socialpolitisk, der sigter mod den målst han løb fysiske indflydelse.
Italiensk med flere flere voldsramte end andre, h-vder forskere i deres rapport, på opinedelsen af moderne Albanere er omstridt, og det h-vord, på albanere kan vare sygeplejersker af illyrerne (Wilkes, 1996), der boede i de ‘stlige dele af Adriaterhavet og i nutidens Saleenton (italiensk) i den romerske periode.
Vores resultater er uden tvivl i overensstemmelse med dette synspunkt, det herunder faktum, på italiensk har blot almindelige forf-dre med albanere end med og befolkningsgrupper, men det skal navnes hende, på del af dem er inden for 1.500 eller, der viser efterf-lgende udvandringer af albanere mod italiensk 4 hovedtr-k ved en “typisk alban” For alban antropologi er der f-unders-gelser.
Alene i 1973 blev der etableret en antropologisk kerne, som i 1976 blev placeret p-Videnskabernes Akademi. (En arbejdsgruppe p.det tidspunkt arbejdede p’Katedralen i Anatomi p’Det Medicinske
Faculty p.U.T. Fra deres arbejde har vi
i dag en slagger af identitete tràk, hvor det efter og ikke lille vàrk er blevet opneet i at retlinger: a – sporing af anthropologiske tràk i storeos etnokulturelle omràder, b – undersøgelse af skeletmaterialer fra den tidlige historiske ‘ra med det formul atmontere anthropologiske type i så stammere. Baseret på disse undersøgelser, som brænderde i 1980’erne, kan det siges, på fra og anthropologiskt synspunkt dominerer albanere i os, hvad der er kendt som “Adriaterhavstrek” (er fremherskende tràk, din tilhàrer de fleste, men ikke alle Albanere).
Disseherskende
tr-k er: 1 – Kort bredt og hoved, kvadret p’bagsiden.
2 – Face høj og opdrættet overst.
3 – Næsen plettet med
bagsiden af mos. 4 – Kort eller gennemsnitlig statur.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 28/12/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk