Gervalla “duhet shkarkuar”, bile “duhet varur ne litar”?!

09
Jul
2023
Shkruan: LUAN BACI

09 KORRIK 2023
Analistat, te thekur per te bere sensacione, e jo vetem me asocione, kunder Qeverise se ligjeshme dhe me te mire te Kosoves, deri ne ditet e sotme. Kori “i pavuar” i kukuvajka e kundershqiptare, jo nje here e ka bere objekt te luftes se paprincipte te tyre, figuren e personalitetit individual e shteteror te se nderuares Donika Gervalla. Aresyeja?! Jo vetem se ajo eshte anetare dinjitoze e Qeverise qe mbron interesat e Kosoves e te popullit te saj, por edhe pse ajo eshte bija e nje atdhetari te madh te vrare nga sherbimet sekrete serbe, e ky fakt ja prish servant dhe gjumin Beogradit zyrtar, i cili ka hedhur jo pak para ne korruptimin e politikes e te mediave ne Kosove e ne krejt Shqipetari
BE-ja “eshte nje tiger prej letre”. paska thene e papelqyera e Beigradit Donika, ne poziten e detyren e ministres se jashteme te Kosoves, detyre te cilen ajo po e kryen me se miri, si nje atdhetare e mirefillte, e edukuar mire dhe inteligjente, ne sherbim te nenelokes se shume vuajtur KISOVE.
Ouuu ..:! “Sa keq” qe Gervalla paska perdorur nje shprehje qe e paska perdorur dhe Mao Ce Duni, duke thene qe pa NATO dhe SHBA-ne BE-ja “eshte nje tiger prej letre”.
Po mesoni o njerez, se edhe ne Amerike, nga politikane te atij vendi, eshte po perdorur shprehja “tiger per ketre”, per kete jam I sigurte, edhe pse nuk e mbaj mend nga kush e kur!
Shprehja “tiger prej letre” nuk eshte monopol as Mao Ce Dun dhe as i askujt.
Per kete Gervalla “duhet shkarkuar”, bile “duhet varur ne litar”, e ne vend te saj ate detyre qe mban Donika, “t’ja leme” Listes Serbe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk