Gjykata kunder shqiptare e Kosovës arrestoj edhe Çlirimtari Gjirokastrit Dritan Goxhajn

02
Aug
2023
Nga: Luan Baci

Shkruar nga i nderuari Luan Shmilli, mbi goditjet që pushteti fashist i Tiranës dhe miqtë e tyre në shovinizmit serb, i japin njerës nga ikonat, dhe shtyllat e lirise së Kosovës, familjës legjendare GOXHAJ, që u dha e tëra, me mish e me shpirt, nga fillimi në fund, duke marrë pjesë me armë në dorë, dhe me penën e fuqishme të genit të pastër shqiptar, për lirinë e asaj pjese të atdheut të ndarë padrejtësisht, me dhunë nga fashistë europëane!
“Separi duhet deklaruar publikisht e zyrtarisht nga drejtësia, ministria e brendshme, arsyet e arrestimit…pikat ku ka shkelur ligjin ai dhe miku im i vjeter, që me djalin e të tjerë protestoi në komisarjatin e Beratit ndaj arrestimit tim si gazetar nga banditët e athershem tê Berishës, viti 1993, (shiko Koha Jone, ZP dhe gazeta të tjera të kohes); drejtues në komisarjat…i mirnjohuri baba i tij, Dilaver Goxhaj dhe Dritani e të tjerë në protestë…ish drejtuesi, Vreko, sot, në PS dhe kuadër, si më thonë, në policinë e Ramës…Kjo për të kuptuar kush ka qene i nderuari mik, Dilaver Goxhaj, familja e tij dhe kontributi i jashtzakonshem që ata dhanë në luftën për clirimin e Kosovës…Duhen, më parë, pikat e akuzave, shpallur publikisht nga organet që ka në vendimmarrje shteti e që paguhen nga taksapaguesit shqiptarë, ku bazohen në arrestimin e Dy yjeve…”

02 GUSHT 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 02/08/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk