Historiani i madh i kombit shqiptar,

08
Aug
2023
Shkruan: Fadil Shyti

Nga arkiva.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Pr.Dr.Hakif Bajrami, në përurimin e librit të atdhetarit të madh, Xhemil Zeqiri në Prishtinë, midis tjera ka ka deklaruar: “Enver Hoxha, e meriton një përmendore 500 metra të lartë në Tiranë dhe një në Prishtinë, për ato përpjekje dhe suksese që ka bërë për kombin shqiptar, unë kam gjetur (“i kam vjedhur”, ato) dokunenta në arkivat e Beogradit, Moskës, Evropës e gjetiu, çfarë kanë shkruar të huajt për të; -ato dokumenta pasi ta shohin dritën, të gjithë ata dhe ato që kanë folur e shkruar kundër tij, do të turprohen; jo vetëm fëmijët por edhe historianët kushdo qofshin ata dhe kushdo qofshin ata…; ne të gjithë do të vdesim e do të harrohemi, askush nuk do t´na përmend, pas 200 vitesh, por vepra e Enver Hoxhës, do të jetojë”!!!
Nderime shqiptare!
Zgjodhi: Fadil Shyti
14 qershor, 2015
————————————————-
Historiani i madh i kombit shqiptar,
Pr.Dr.Hakif Bajrami, në përurimin e librit të atdhetarit të madh, Xhemil Zeqiri në Prishtinë, midis tjera ka ka deklaruar: “Enver Hoxha, e meriton një përmendore 500 metra të lartë në Tiranë dhe një në Prishtinë, për ato përpjekje dhe suksese që ka bërë për kombin shqiptar, unë kam gjetur (“i kam vjedhur”, ato) dokunenta në arkivat e Beogradit, Moskës, Evropës e gjetiu, çfarë kanë shkruar të huajt për të; -ato dokumenta pasi ta shohin dritën, të gjithë ata dhe ato që kanë folur e shkruar kundër tij, do të turprohen; jo vetëm fëmijët por edhe historianët kushdo qofshin ata dhe kushdo qofshin ata…; ne të gjithë do të vdesim e do të harrohemi, askush nuk do t´na përmend, pas 200 vitesh, por vepra e Enver Hoxhës, do të jetojë”!!!
Nderime shqiptare!
14 qershor, 2015

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 08/08/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk