Hvorfor hadher de Albanien og den albanske nation så meget, nogle europæiske lande, nabolande på Balkan…

16
Mar
2024
Shkruan: Xhemil Zeqiri

Hvorfor hader de Albanien og den albanske nation så meget, nogle lande i Europa, nabolandene på Balkan og nogle venlige lande og satellitter i Rusland i verden?!!!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Hvorfor hader de Albanien og den albanske nation, Europa, nabolandene på Balkan og verden så meget?!

Når pelasgierne-illyrerne, Arberernes forfædre, vores forfædre har bidraget så meget til Europa og verden, at vi næppe og ikke kan forstå, hvorfor dette patologiske had mod vores sprog, historie, kultur og nationale traditioner?!

Personligt følger jeg konstant vores historikere og forskere, såsom: Dr. Fatmira Demin, Dr. Agron Dalipaj, Dr. Hakif Bajrami, Dr. Abdulla Mehemeti, Dr. Elena Kocakin, Arben Llalla og andre.

Alle af dem uden tvivl fremragende, med uigendrivelige historiske fakta, argumenterer overbevisende for vores og udenlandske læsere, hvad jeg nævnte ovenfor.

– Jamen, hvor mange albanere og hvor meget har de bidraget med til verden indtil i dag?!

– Jeg starter med George Washington, som var af albansk oprindelse (han har selv bekræftet det), men, hævdes det også, i Constance fra Schweiz’ DNA.

Francesco Krispi, den første Arbersh-premierminister i Italien, erklærede, at han er albaner af blod og hjerte!

Bartholemeo Mitre Martinez, den første præsident for Den Demokratiske Republik Argentina.

I Frankrig, den verdensberømte militærmand og strateg, Napoleon Bonaparte.

Mehmet Ali Pasha, skabte Egypten, dengang Egyptens konge, Farouk, som var albansk.

I det osmanniske rige var de fleste vesirer, pashalarer og andre militære og civile poster af albansk oprindelse.

De byzantinske og romerske imperier er op til historikere og med hjælp fra statsinstitutioner at forske i og argumentere for albanernes rolle i disse magtfulde imperier…

Mustafa Qemali – Ataturk, skabte det moderne Tyrkiet.

Ligesom Sami Frashëri, der reformerede det tyrkiske sprog.

Ligeledes var nogle prinser og kongen af ​​Moldavien albanere.

Kongen af ​​Serbien, som var en albansk soldat, hed George den Sorte, som blev omdøbt til “Kara Gjergji”/tyrkisk/føjede det serbiske ord efter, til Karagjorgjevic, og pludselig, under en måneløs nat, blev han serber?!

Næsten alle lederne af Grækenland, mod Arbero-Albanian.

Næsten alle de vigtigste politiske personer i Serbien var eller er af albansk oprindelse, fra Ilia Garashanini, Nikolla Pashiqi, Slobodan Millosheviqi, Vojislav Sesheli, Daçiqi og andre!

I Montenegro var alle lederne også af albansk oprindelse, fra Mark Milani og andre.

I Makedonien har ortodokse albanere, assimileret i slaviske makedonere, opretholdt alle institutionerne i denne kunstige stat i årtier siden oprettelsen af ​​denne stat i 1944. Selv i dag er Makedoniens præsident, Stevo Penderovski, oprindeligt fra Reka e Dibra .

I Bulgarien og Makedonien var kong Samuil af albansk oprindelse. En fremragende intellektuel, såsom akademiker Marin Drini-ov, tilføjede netop kaldenavnet, suffikset, slavisk -ov, og lige pludselig, hvem “gjorde” ham til bulgarsk?!

Vores store tragedie ligger også i den bitre kendsgerning, fordi videnskabelige institutioner, såsom Akademierne for Videnskaber og Kunst i Tirana og Pristina, som kun foregiver at være albanske, er blevet parasitter og tjenere for djævelen og hans søn.

Her begynder min anmodning om, at de vågner op fra deres sløvhed, og min klage er, at fra det berygtede år 1989-91, hvor de politiske partier, som var demokratiske, blev oprettet, blev de faktisk anti-albanske. En politik mod albanske interesser fortsætter, og desværre kommer fjenderne åbent ud, mens disse officielle akademier ikke forsvarer alle disse forfalskninger foretaget af det internationale samfund til skade for albansk historie og kultur!

Derfor tager jeg modet til at fortælle dig ligeud, at akademikere og intellektuelle som Ismail Kadare & Co. i tre årtier har sat sig hovedkulds i forræderiets tjeneste, og dette forræderi bliver altid camoufleret, i navnet af “demokrati”, “af fri tanke” og den såkaldte “overgang”!

Hvordan er det muligt, når dette kunne gøres meget enkelt: i stedet for at støtte de folkelige krav og fordømme de hundreder af års vold og tragedie mod træ-albanere på den Illyriske Halvø (hvilket helt uretfærdigt og kynisk af europæerne, Illyricum blev døbt, Balkan!

“Europa var uretfærdigt, da det kaldte Illyricum Balkan” – siger den store italienske intellektuel, Lamberto Dini. Lad os se længere ind i fortiden (i tilbageblik), hvor albanerne i Grækenland blev omvendt til muslimer ved vold og bedrag, for derefter at blive fordrevet fra den græske stat, mens de ortodokse albanere assimilerede dem i grækerne.

I Bulgarien blev muslimske albanere konverteret til tyrkere, kristne albanere blev konverteret til bulgarere; i Serbien, den samme politik for bedrag og vold, konverterede de muslimske albanere “muslimerne” med den latterlige forestilling om “nationalitet”, som i Bosnien og Sanjak!

Derudover har nogle blodtørstige “kosovoere”, såsom Nexhmedin Spahiu, Halil Matoshi, Migjen Kelmendi og nogle andre desertører, i nyere tid lave tendenser, når de kommer ud “med frække, SLET IKKE overbevisende teser, måske i KOSOVO , der var en nation” af opfundet”, faktisk har disse købmænd af hundrede flag importeret det fra det fascistiske Serbien: måske er vi ikke en albansk nation, men vi er “hunde” af en anden nation, den såkaldte, ” Kosovo nation!

Skam og kriminalitet, “videnskabelig” – vil jeg kalde det, hvor og hvornår. Ved denne lejlighed, for det rejste emne, vil jeg minde læserne om nabofjendernes bevidste forbrydelse: de kristne albanere ønsker at omvende dem og kalde dem serbo-montenegros!

For første gang i historien, efter den trojanske krigs nederlag, den 29. november 1944,

en del af Arberia – Albanien er erklæret uafhængigt og frit.

O søvnige intellektuelle, sæt fingeren på hovedet selv for et øjeblik, og grund, at hvis det ikke var for LANÇ med kommandøren og strategen for krig og fred i socialismen, med Enver Hoxha i spidsen, ville albanerne i dag opleve en endnu mere tragisk katastrofe end denne migration over 30 år af albanere overalt, i venlige og fjendtlige lande: i de forsvarsløse albanere, disse sorte år med anarkistisk “demokrati” og denne reaktionære og neo-fascistiske politiske klasse, ville vi virkelig ikke tale albansk .

Vores fjender ville dele Albanien mellem Serbien og Grækenland, de ville udnytte endnu flere albanske territorier, end stormagterne har givet dem en gang og i dag, på grund af det faktum, at disse to nabostater, der besætter vores etniske lande, var, og de er russiske satellitstater !

Glem ikke!

Uanset om I vil acceptere det eller ej, I fjender af den onde tid og I, deres kyssere: dette er for sandhedens skyld af ringe betydning for os: Vi albanske patrioter, vi er fuldstændig taknemmelige over for Enver Hoxha, den en med heltemod aldrig set i vores historie med krig, politik og diplomati, viden, beslutsomhed og mod reddede nationen og den albanske stat, og stod over for alle de politiske og militære angreb fra tidens magter, timen for hans oplyste æra i hele landet.

Kun fem år efter den store statsmands død blev Albanien invaderet af fjender, med bedrageri, men der blev også brugt fysisk og psykisk vold mod befolkningen. Det er kendt, at fra det berygtede år 1991 “Arbërore Castle”, “Land of the Eagles”, som verden kaldte Albanien, forblev denne ørn i lidelse i over fyrre år ubesejret, stod stolt, kun fra afvigernes forræderi, hendes forræderiske frafaldssønner, det blev taget indefra, derfor er disse kliker af udenlandske lejesoldater, som aldrig har villet eller ønsket det gode for Albanien og vores nation, uden et spor af skam eller ansvar, der gør junglens lov indtil i dag!

Deres beskyldninger, anstiftet af deres chefer, som fattige tjenere for fjenderne, fordi Albanien var isoleret under socialismens år, er en beskidt løgn.

Denne verden eksisterede ikke!

Albanien havde økonomiske-kommercielle forbindelser, kulturelle, videnskabelige og på andre områder med over 100 lande i verden.

Den politiske “isolation”, som de “demokratiske” ugler sørger over i dag, hvor det skete, var ikke Envers skyld, ej heller NPSH og APS, men Albaniens “isolation” var påtvingende, fordi den albanske kommunistiske ledelse ikke accepterede dem hvor som helst og når som helst grænserne etableret til skade for Arberor-albanerne og universelt krævede, at denne uretfærdighed blev rettet, selv dette blev stærkt formuleret selv i 1975 på Helsinki-konferencen i Finland, hvor på det tidspunkt ledelsen af RPSSH nægtede at underskrive aftalen om IKKE ÆNDRING AF grænser i Illyricum (Balkan), og accepterede derfor ikke de grænser, som stormagterne

havde besluttet til skade for nationen og den albanske stat, at give vores land som en gave til de invaderende stater, serbiske og græske, århundreder gamle fjender af albanerne.

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 16/03/2024

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk