Ju “analistët” alias, banalistët e “Kosovo-s”,

01
Apr
2023

Mendime të thelluara:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

që ua lanë liderucët tuaj të dashur, të LPAN-it, kopesë të servilëve “politikë”, tani në opozitë. Edhe emrin e atdheut e pranuan me fusnotë,
-sikur, të kishit folur e shkruar kundër Vuçiqit,
-siç po flisni e po shkruani kundër atdhetarit të ditur, trim dhe të dëshmuar për lirinë e Kosovës,
Albin Kurti, Kryeministër i R. K, besoj do ta nderonit veten dhe do ta ndihmonit çështjen tonë kombëtare.
Ndërsa, me këto zhurma dhe shkarravina së koti, kohën tuaj po e humbisni kot, për më keq, edhe kohën tonë të dobishme të punës,
po na e humbisni kot, duke u marrë me kundërshtimet tuaja të lodhura, boshe dhe krejt kuturu?!
Na vjen keq, si jeni katandisur, në rrugët tuaja mjegulluese, rrugë pakrye, të cilat me apo vetëdije, po ju çojnë veç drejt Beogradit!
Po lutem për ju, “për së gjalli”, që jeni kthyer në marioneta, të huaja:
“Ndjesë paçi” !

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 01/04/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk