KËSHILLAT IMPONUESE TEORITË ITRIGUESE PËRÇARËSE HELMUESE KOMBI SHQIPTAR S’I KA PRANUAR, S’I PRANON, AS KURRË S’DO T’I PRANOJË?!

03
Feb
2023

Shkruan: Fadil Shyti

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Nuk ka këshillë më të keqe, se ajo që e shtynë njeriun të mohojë kombin e vet”.
(Naum Veqilharxhi)
Gabimet politike fataliste, të pranimit të turpeve dhe krimeve me vendime prapakthyese historike: i kanë takuar dhe iu takojnë një kohërave të errëta vetëm përkohësisht!
Shqipëria dhe kombi shqiptar, nuk ndahen përjetësisht.
-E ardhmja shkruan fitore.
Këtë këshillë të keqe si vet TRADHËTIA, këto 30 e ca vite të dhijose-demone-kracisë,feudal/kapitaliste, po na e japin “miqtë” ndërkombëtarë dhe horrat e horret e shitur/a, reaksioni kosovarë, kur po trumbetojnë katër pika tepër neorologjike për Dardaninë e Shqipërisë:
1.
Kosova shtet multietnik.
2.
Heqja e Flamurit Kuqezi nga institucionet e Republikës së Kosovës.
3.
Ngritja e tezës famëkeqe serbe, kinse si shpikje sociologjike, filozofike e të ashtuquajturit, “komb kosovar”, nga korbat dhe qyqet “teorikët” reaksionarë të sojit, Nexhmedin Spahiu, Halil Matoshi, Migjen Kelmendi e të ndonjë shkretani tjetër…
4.
Pranimi i Marre-Veshjes për Asociacionin një etnik të viteve 2013 dhe 2015,
nga “politikanët” servilë dhe shkretanë, Hashim Thaçi dhe Isë Mustafa.
Turp!
Lavdi atdhetarit, rilindasit të madh, Naum Veqilhargji!
Rroftë Flamuri Kuqezi!
Rroftë kombi shqiptar në Shqipërinë Natyrale!
2 shkurt, 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 03/02/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk