Ku kanë humbur protagonistët e krimit partiak kohët e fundit?!

11
Jul
2023
Shkruar: Genta Kaloci Skenderi


As gëk, as mëk nga kampi muxhahedinëve të opozitës dhjerokrate të salikmonës shpk për ditë e javë të tjera. Ku janë strukur, pse nuk bëhen të gjallë, apo kanë ngelë pak me barrë nga gjino 14 vjeçari. Deri dje thoshin ben skuthi s’ka faj, tani i thonë b/puno me drejtësinë që të shpëtojë për të nxjerrë bishtin e tyre..
Eh, kujtuat se me kalimin e kohës dhe me ca taktika proçeduriale do shpëtonit ëë…mandatat e trampit, xhulianos dhe makagonit me shokë te republikanët jua kanë shuar zërin ëë nuk po gjeni dot asnjë sekser në amerik ..demokratët jua kanë bërë benë për sorrollatjet tuaja pa fund në tre dekada por kryesisht për dekadën e fundit. Amerikonit kur i fut dorën në xhepin e tij të rrjep për së gjalli sdo tja dijë kush ke qënë e kush je. Kaq e thjeshtë..
Ore ju mbaroi punë lulushi në amerikë me republikanët ëë..?
Asnjë nuk gjeti për të mbrojtur kopilat e salikmonës dhe mediun me shokë që nga 90a deri sot të strehuar në qoskat e krimit pluralist nën siglat e pd, ps, pl/lesheli shpk.
Oh, të shkretët ju, mu kujtua intervista e asaj ish ministres suaj për pak presidente për pak kryetare me fjalët se, nuk e di ç’i sjell e nesërmja, të paktën maja e halesë e pranoi që është një trutharë me rrecka firmato nën botoksin e zigzageve në fjalët e saj që përkufizojnë politikën shqipfolëse pa mend, pa llogjikë e pa vizion.
I kujtojmë asaj dhe padronëve të saj se, i urti, i mençuri, i dituri, inteligjenti, puntori, i drejti e di se gjithçka që bëjmë sot ka impakt të drejtpërdrejtë në atë që do pësojmë nesër. Nuk është parashikim fallxhoresh si puna e majave me shokë e shoqe, por është shkencë, shkak pasojë.
Kaq e thjeshtë.
Eh, pra të gjithë ju që hidhnit vallen e krimit rreth kufomave të këtij shteti, kombi, populli do përballeni me krimet tuaja. Garant. Trinitetit të artë nuk i shpëtoni, burg, sekuestro, konfiskim ju besimtarët sylesh të pushtokracisë tridhjetvjeçare që na keni yshtur nën besimet fetare për drejtësinë hyjnore lart në qiell e të krimeve pa karar këtu në tokën e dykëmbshave pa shtyllë kurrizore.
Rresht të gjithë do shkoni si cjapi te kasapi para drejtçsisë së re me firm, vulë e buxhet ndërkombëtare, ashtu siç jua kërkonte mideja juaj inferiore me burim nga superioriteti juaj idjotjesk. Pa diskretitim gjinie, rrace, moshe, statusi, pozite, pasurie, besimi, krahine.
Përpara ligjit të gjithë të barabartë ju të pabarabartët e barbarisë shqiptare. Marrsh përpara usht ju kriminelat me kostum zyrtar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 11/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk