Kur studiuesi vendos kombin mbi rehatine e tij personale!

03
Jul
2023
Shkruan: Luan Baci

I nderuari Mark Palnikaj, ka botuar nje shkrim teper me vlere mbi studimet e tij ne arkivat e Vatikanit mbi historine tone kombetare, e sidomos per Kosoven, duke nxjerre ne drite fallcifikimet e nje shteti te sajuar mbi fallcifikim, mashtrim dhe genheshter te historise se Serbise.
Nje shkrim i mrekullueshem qe tregon se kombi shqiptar ka intelektuale te mrekullueshem atememedhe dashes, te cilet me burimet e tyre financiare, dhe aspak te mbeshtetur nga organet shteterore te Shqiperise e te Kosoves, qemtojne ne arkivat boterore, pet te hedhur drite, mbi erresiren e deritanishme, qe jo vetem rastesisht, por edhe qellimisht, ka fshehur shume historine tone kombetare.
Keto studime, duhet te detyrojne shtetet shqiptare, qe te gjejne rruge “te detyrojne” studiusit e institucioneve shkencore te paguara me paret e taksaaguesve shqiptare, qe te dalin nga rutina jo frytedhenese ne kompletimin e hostorise sone me vepra te mirefilleta shkencore.
P.S. Nder dhe mirenjohje, tek mikja ime labe, zonja Ferderova Dautaj qe me dergoj materialin e te nderuarit Palnikaj.
Luan Baci
03 Korrik 2023
Linku me artikullin e te nderuariit Palnikaj:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 03/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk