KUSH QËNDRON PRAPA „ DRAFTIT“ TË EDVIN RAMËS?

09
Jun
2023

Nga: Fatmir Brajshori-Tushi
Ta themi shkurt dhe drejt: Drafti nëse është dorëzuar, ka vulën e agjentit të Serbisë, ushtarit të Stanishiqit me emrin Baton ( Fazli) Haxhiu.
Rama tha që „ Drafti“ është hartuar nga ekspert të njohur të fushës si „ amerikan, europian dhe shqiptarë“ por i cili, nuk e tha një emër të vetëm të atyre „ alamet ekspertëve.“
Sikur askush nuk e di se çfarë përmban drafti i Ramës. Mendja më thotë që propozimet e „ ekspertëve të Ramës“ janë në frymën e „ Open Ballkan!“
Befason përkrahja e PDKës, parti e kontrolluar nga „ reperat, pankerat, defatoret dhe „ profesorat“ me diplom false, të cilët, duke mos e ditur përmbajtjen, symbyllazi thanë se e „ përkrahin“ iniciativen dhe propozimet e Edvin Ramës.
Pse nuk shtrohet pyetja:
„ Pse Edi Rama,së pari se ka marrë draftin e tij ose të Baton Stanishiq Haxhiut nën sjetulla, m‘u ul në aeroplan dhe me aterue në Prishtinë?
Me analizuar atë „ draft“ me të gjithë, pozitë e opozitë e shoqëri civile, dhe, nëse do ishte i mirë për Kosovën t‘u dërgohej pastaj Frances e Gjermanisë.
Unë nuk i besoj Edvin Ramës!
Më tregoni me kë rri Baton Haxhiu, u tregoj se çfarë Cerberi është Ai?!
Kosova nuk mundet pa Shqiperinë!
Shqipëria dhe Kosova munden dhe janë më të forta pa Edvin Ramën.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/06/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk