Letër drejtuar këshillit të prokurorëve të Kosovës

16
Jul
2023
Shkruan: A. Krasniqi,- Komanant Malisheva


Dua t’ju jap një pistë hetimi
Hetoni Isa Mustafen dhe Bujar Bukoshin në lidhje me fondin 3% dhe gjithqka për Pavarësinë e Kosovës.
Ai fond është keqpërdorur aq shumë,sa që gjatë luftës së vitit 1998 pyesni 30.000.000 (30) milion marka kujt ia dhanë për t’i sjellur në Kosovë dhe kush janë ata 6 komandantë që morën nga 5 milion që ta mbyllnin gojën?!
Unë e di përgjigjen e saktë,por ju nese e doni vendin atëherë punoni me nderë ose jepni dorëheqjen .
Mos u ndikoni nga politika sepse detyra juaj është përgjegjësi e madhe .
Detyra juaj është shtylla dhe baza e një shteti funksional.
Nga tani, ju duhet të filloni hetimet me të gjithë forcen tuaj për këtë rast dhe shumë raste të tjera që do i shpalos në ditët në vijim dhe disa të tjera mund ti shpalos pasi të jem i transferuar në Kosovë pasi që këtu jemi të pa sigurtë ……. kam shumë për të thënë, edhe pse më varrosën të gjallë dhe më lan të vdisja nën kthetrrat e armikut, edhe pse tani nuk di më kë të quaj armikun më të madh….

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 16/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk