Lexonja se ja vlen

23
Jul
2023
diplomacia-dk

Myftiu i ri i Serbisë është serbi Ivan Trifunoviq, i maskuar me emrin Abdullah Numani, bashkëpuntor i ngusht i Myftiut Tërnava?✴
E vërteta del edhe nga pusi!- fjalë e urtë popullore shqipe.Ju kujtohet, sa e sa herë ju kemi thënë që hoxhallarët vinin edhe nga Rusia?
Këtë e vërtetoi Serbia këto ditë: Myftiu i Serbisë Abdullah Numan në fakt është Ivan Trifunoviq, 66-vjeçari Abdulah Numan 😮është një serb, i cili ka lindur në Beograd.
Ai është nipi i aktores së njohur serbe, Ruzhica Sokiq.
Ai thotë se si fëmijë ishte “keqkuptuar dhe ishte fëmijë rebel”, i cili ishte konvertuar në fenë islame në moshën 19 vjeçare, gjatë një udhëtimi në Indi.
Ai ka tri diploma fakulteti: në studimet islamike dhe filozofi, shkenca sociale, si dhe në biznes dhe menagjment.Po ashtu, është i diplomuar edhe në master për teologjinë islamike.
Deri para pak kohësh, myftiu i ri serb ka qenë profesor në Universitetin e Melburnit në Australi.
E shihni miq të nderuar që me shekuj na kanë mashtruar! Të mjeret ne!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 23/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk