LUGINËS PRESHEVËS

01
Jan
2024

Hej politikanë
Kjo pjesë jona Shqipërie loton
Bashkohuni shpejt me një qellim
Sllavi Luginën t’mos e fiton
Lugina po thërret për shpetim

Hej politikanë
Flisni more t’gjithë me një fjalë
Ndegjojeni mirë zërin e Atdheut
Luginës Preshevës zot me i dalë
Tregohuni bijtë e Skenderbeut

Hej politikanë
Thuani miqve boll është boll
Luginës vuajtja kurrë sju ndal
Miqt këpusin përin ku është holl
Historisë smund ti thoni m’fal

Hej Politikanë
N’Medvegjë Bujanovc Preshevë
Shqiptarët n’heshtje ndjekë Sërbia
Bashkohuni dhe mbrone at trevë
Lugina po thot unë jam Shqipëria

Hej politikanë
Hej ju Prishtinë Shkup e Tiranë
Lugina vuan renkon e robëruar
Zgjohuni bre nga gjumi të tanë
Lugina shqiptare don shpetuar’

Hej ju politikanë
Këtej e andej Drinit t’Zi e t’Bardhë
Ndihmë kërkon një burrë atdhetar
Mos ngurroni përkrah me i ardhë
Lugines Preshevës me shqiparë

Gëzuar viti i ri!
As festat nuk do t’duhej ti kishim t’plota derisa terë Atdheu nuk ka liri t’plotë!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 01/01/2024

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk