Maqedonasja me studime në Australi!

11
Jul
2023

Maqedonasja me studime në Australi!: Tito e krijoi Maqedoninë në kurriz të Shqiptarëve Autokton! Irena Nikollova, maqedonase e cila studion në Australi, ka habitur opinionin, duke pranuar se, ‘projekti FYROM’, është krijuar në kurriz të shqiptarëve.
• ‘Unë më herët u kam besuar rrenave, sepse ashtu më kanë mësuar arsimtarët, politikanët, por kur erdha në studime në Australi e mësova të vërtetën’, thekson mes tjerash në statusin e publikuar në Facebook.
• Nuk e kuptoj pse frikohemi nga e vërteta dhe nga hija jonë. Është fakt që projektin FYROM e ka krijuar Tito në vitin 1945 në kurriz të shqiptarëve, të cilët janë popull autokton në territoret e tyre.
• Ne marrim frymë, shkruajmë dhe flasim cirilikë sllave. Unë më herët u kam besuar rrenave, sepse ashtu më kanë mësuar arsimtarët & politikanët, por kur erdha në studime në Australi e mësova të vërtetën. Kam lexuar literaturë botërore dhe nuk jetoj më në huti.
• Ndërgjegjen e kam të pastër.
Ne vjedhim prej gjithkujt, prandaj askush në botë nuk na njeh, shkruan Nikollova.

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 11/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk