Mbreteresha TEUTA

05
Dec
2023
Nga: Merita Ndreko


Mbreteresha TEUTA
Në këtë foto është statuja e Mbretëreshës Teuta, e vendosur në një qytet të Gjermanisë. Kjo shtatore e hijshme, pra, paraqet personin që përfaqëson gruan shqiptare, qysh në shek. 3 p.e.s….
Nderkohe, ne ngreme statuja dhe vendosim emra te rrugeve te mbretit te veteshpallur…
A nuk eshte detyra jone te kemi ne sheshet e qyteteve statujat e mbreterve ilire, sidomos mbretereshen tone te famshme Teute?

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 05/12/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk