Në shërbim të antishqiptarizmit!

15
Jun
2023


Shkruan: Medai Shaholli
Pa dorashka
Ky është shërbetori Edvin ku para ca ditësh shkroi me sugjerim të miqëve të tij draftin më të ri për ‘zajednicën’ për serbët e Kosovës si një serbofil i thekur.
Kurse dje, me rastin e kidnapimit të tre policëve shqiptarë brenda territorit të Kosovës nga ana e forcave serbe, Edvin batërdia po pret qetësisht reagimin e KFOR-it për këtë shkelje të rëndë dhe cënim të sovranitetit të Kosovës nga agresioni serb në veri të vendit.
Me Edvin serbofilin kryeministër Shqipëria u tregua njerkë dhe jo nënë, pasi tregoi neutralitet ndaj shkeljes së integritetit territorial të Kosovës nga ana e forcave serbe e cila përbën incident të rëndë mes dy shteteve të pavarura.
Por kjo është njerka Shqipëri sot me Edvin drogaxhiun në krye, ku BIA (UDB) është ulur këmbëkryq në zyrën e kryeministrit dhe jep instruksione sesi duhet të veprojë qeveria shqiptare kundër ‘derrave kosovarë’!
Për Edvin serbofilin të kërkosh ‘Zajednicë’ për Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën është këresë maksimaliste dhe jo e duhur t’i kërkohet Serbisë, pasi kjo do ta nervozonte vëllamin Vuçko dhe për pasojë do ta fundoste miqësinë tonë dhe Ballkanin e Hapur, është arsyetuar sharlatani i Tiranës.
Të qëndrosh neutral ndaj zhvillimeve politike dhe provokacioneve serbe në veri të Kosovës, ku çetnikët e Beogradit shkelin integritetin territorial të Kosovës me urdhër të kryeçetnikut Vuçko, neutraliteti dhe indiferenca kanë emër!
Me Edvinin batërdinë kryeministër Shqipëria po shpërbëhet si shtet dhe si komb, ndërsa pushteti i despotit të harbuar çdo ditë e më shumë po forcohet me eskortën e tij kundër interesave të popullit dhe të atdheut.
Ai është fatkeqësi shqiptare dhe ‘djali plëngëprishës’ i shtetit dhe i pushtetit, si serbofil me damkë të cilin historia do ta dënojë si tradhtarin më të madh të kombit menjëherë pas Esat Pashës dhe Rrahman Morinës.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 15/06/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk