Një non grata për Edvinin!

30
Jun
2023
Shkruan: Medai Shaholli


(pa dorashka)
Këto ditë Qeveria e Kosovës po kalon çaste të vështira të presionit të jashtëzakonshëm ndërkombëtar dhe antishqiptar, sidomos nga kryeministri i Shqipërisë Edvin Ramu, i cili është bërë garant i ndëmjetësimit me serbofilët e Europës plakë kundër sovranitetit të Kosovës.
Trepça dhe Ujmani janë resurset natyrore kapitale të veriut të Kosovës dhe pikësynimi i zhvatjes së tyre nga ana e çetnikëve të Beogradit me ndihmën e emisarëve të kurvicës plakë BE dhe dorës së zgjatur të Beogradit në Tiranë, Edvin batërdia.
Qeveria e Kosovës duhet ta shpallë non grata sa më parë arumunin Edvin batërdia, pasi ia me shoqërinë e gjarprit Soros ( si çetniku Vuçko, crnogorci Abazoviq dhe arumuni Ramu) i kanë vënë syrin veriut të Kosovës për t’ia shkëputur asaj një copë sovraniteti me ndihmën e filoserbëve Lajçak dhe Borrell si emisarë të BE-së, ‘duke ia dhuruar’ Serbisë dhe vëllamit të tij Vuçko, në emër të vendosjes dë paqës dhe stabilitetit në rajon.
Pas Esadit, Edvin batërdia është kryeministri që del hapur pro Beogradit me projektin e ndarjes së veriut të Kosovës si një tradhtar i kombit.
Fjala tradhtar për Edvinin e gjatë dhe të përhënur në këto çaste të presionit ndërkombëtar, ku ai ka marrë anën e çetnikut Vuçko dhe kundër Kosovës është pak, ai do të mbetet personi më i urryer i shekullit te shqiptarët si tradhtari më i madh i kombit.
Poshtë tradhtari Edvin!
Rroftë populli shqiptar!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 30/06/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk