Oportunizmi dhe konformizmi me kleriket, vret KOMBIN.

02
Nov
2023
Nga: LUAN QEMAL BACI

Nje shembull, sa per fillim te ketij shkrimi:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Per Mulla Mecedesin qe eshte serb, shkruan nje fakt edhe i nderuari Brahim Koçi:

“Është sërb , ka jetuar në Shqipëri në qytetin e Fierit”.

Besimtaret duhet te pyesin veten, te te kthjellohen duke i dhene nje pergjigje pyetjes se perse kleriket shqipetare jane me origjine Serbe, Ruse-Turke, ose te pergatitur prej tyre. Ata qe e kane te veshtire te pranojne realitetin, le t’i kthehen edhe fakteve historike se si veproj pak me shume se 100 vjet me pare aleanca Turko-ruse, per te boshatisur trojet shqipetare nga shqipetaret, te cilet identifikoheshin jo si shqipetare, por si myslimane dhe si te tille, duhej te shkonin ne “vendin e tyre te origjines” ne Turqi dhe Arabi, qe territoret shqipetare te boshatisesin, sa me largimin “paqesor” te shqipetareve. marreveshja turko-ruse, aq edhe me genocide te panumerta, duke i vrare e i prere shqipetaret me qindramijera, sikur te ishin bageti. Edhe ne kohen e sotme, me islamin politik, synohet i njejti skenar, qe shqipetaret te zhveshen perseri nga identiteti i tyre kombetar e vene fene mbi kombin. Ketij qellimi i sherbeu dhe genocidi i Miloshevicit ne luften e fundit ne Kosove, e ketij qellimi po i sherben edhe e gjithe puna e klerikeve te te gjitha feve ne SHQIPETARI.

Ndaj duhet te jete ne kembe i gjithe kombi shqipetar per te demaskuar cdo dite e cdo ore keto plane ogurezeza, shfarosese te armiqve ndaj kombit shqipetar. Ne duhet mire te kthjellohemi se cilet jane ata qe sherbejne te veshur me xhybet e klerikeve ne institucionet fetare te ndertuara “me bujari te madhe” ne tere Shqipetarine, ku mbine si kepurdhat pas shiut, mijera kishat e xhamite, ambasada dhe avanpostet e ushtrive pushtuese shoviniste te fqinjeve.

Oportunizmi dhe konformizmi me ta, me kleriket e te gjitha feve, eshte vetevrasje kombetare!

01 Nentor 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 02/11/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk