Presidenti MV Pendarovski mashtron opinionin!

01
Jul
2023
Shkruan: LUAN BACI

Lajmi shqip News88 boton ne f. b. shkrimin e mepostem, ku nuk e perfundon mire?!
“Presidenti Stevo Pendarovski: Amerikanët asnjëherë s’kanë qenë proshqiptarë ose antimaqedonas, mbi 90% në listën e zezë janë shqiptarë…!
Pra kete e deshmojnë burgjet e maqedonise te stermbushura me shqiptar!
Por, eja e tregoja ketyre koke tullaceve pellazgit…!!!
Ky haroi që ka marë votat e Shqiptarëve të Bdi apo mbështetjen e Ali Ahmetit,
Bdi dhe Ali Ahmeti të kërkojn mënjeher shkarkimin e Pendarovskit për ndryshe dënimi i shqiptarve do jet mos pjesmarja në zgjedhje!”
“….ndryshe dënimi i shqiptarve do jet mos pjesmarja në zgjedhje!”
Ky mendim i fundit per te mos marre pjese ne zgjedhje, eshte teresisht i gabuar, nuk ndreq asnje problem apo gjenje e cdo natyre qofte, dhe ndihmon te qendrojne ne pushte nnere abuzive, e deri kriminele, ca me shume ndihmon kundershqiptaret.
Ajo qe ndihmon shqipetaret, eshte dalja dhe pjesemarrja ne votime ne shkallen me te madhe, dhe vendosja ne kandidature per t’u zgjedhur, e njerzeve te ndershem, punetore, e mbi te gjitha atdhetare.
Pjesemarrja ne votime eshte detyre e cdo qytetari, eshte detyre ndaj familjes tende e atdheut,
Askush qe nuk merr pjese ne votime, nuk ka as te drejten morale me te vogel per cdo pakenaqesi dhe ankese qe ka!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

28 QERSHOR 2023

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 01/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk