Pse Albin Kurti ju pengon opozitës, prokurorisë, Edi Ramës,Serbisë dhe disa ndërkombëtarëve?

05
Sep
2023

Pse Albin Kurti ju pengon opozitës, prokurorisë, Edi Ramës,Serbisë dhe disa ndërkombëtarëve?

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Apo pse të gjithë këta janë kundër Albinit?
Së pari këta nuk janë homogjen. Kanë dallime nga njëri tjetri. Kanë interesa të ndryshime, por të gjithë e kanë një pengesë të përbashkët. Pengesa është Albin Kurti.
1. Opozita është kundër Albinit për arsye se nuk po kanë mundësi me vjedhë;
2. Janë bo 2 vjet e gjysmë nga kur Opozita s’ka qasje në fonde e pasuri të shtetit;
3. Opozita ka hallin edhe që pasuria që e kanë do të ju konfiskohet;
4. Opozita është gati të bashkëpunojë me dreqin e të birin veç me largu Albinin që me ruajt pasurinë e tyre;
5. Prokuroria është e korruptuar dhe mjet i Opozitës që dikur ka qeverisë;
6. Prokuroria po ashtu drejtohet nga të korruptuar;
7. Pastrimi i sistemit te prokurorisë paraqet rrezik direkt për opozitën. Prandaj ata po e mbrojne sepse po mbrojnë njeri -tjetrin;
8. Edi Rama e sheh si pengesë Kurtin në tri drejtime: së pari shkëlqimi i Kurtit e thekson degdisjen e Rames në korrupsion e keqpërdorime, së dyti, politika sovraniste e Kurtit e poshtëron kombtarizht Ramen dhe e nxjerrë lakuriqë bashkëpunimin e tij me Vuçiqin, dhe së treti, politika e Kurtit ia zhbënë Rames planet që të paraqitet si lider i shqiptarëve para ndërkombëtarve duke amnistuar aferat e tij korruptive.
9. Vuçiqit i pengon Kurti në realizimin e projektit të tij nacionalist “Bota serbe”;
10. Kurti po e zhveshë përditë e ngadalë para ndërkombëtarëve se Vuçiqi nuk mund të jetë partner i tyre kundër Putinit;
11. Vuçiqi me liderët tjerë të Kosovës e kishte lehtë ndarjen e Kosovës. Kurti ia ndaloi projektin;
12. Vuçiqi përditë e më shumë po shfaqet i pafuqishëm përballë Kurtit;
13. Disa nga ndërkombëtarët që e kanë interes stabilitetin janë kurthuar me Kurtin. Popullariteti i lartë i Kurtit, pastërtia e tij dhe dija po i dështojnë planet e stabilitetit në kurrizë të Kosovës.
14. Prandaj krejt këta për arsye e interesa të ndryshme e kanë pengesën e njëjtë, KURTIN.

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 05/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk