Pse Edi Rama E Ndihmon Vuçiqin

09
Jul
2023
Shkruan: Jashar H Selmanaj


Mikut tim. Pa ëmër bukur atdhetar. Tani ose më Kosovën ose më serbin. Sepse kosova është në pytje. Cili shtet lejon ardhacaket më ja pushtuar vëndin asnji. Në veri 80% janë ardhacak pas luftes në kosovë nga serbia në veri të kosovës. Për 20 vite ata kanë bërë çka kanë deshiruar. Nderkombëtarët e kanë bërë më qellim. Mbi 20 vite ju paguhet korenti – rryma nga qeveria e kosovës. Besa edhe uji. Cili shtet në botë e bënë këtë asnji. Mos e paguaj korentin në Itali apo unë në gjermani e ndalin korentin më njiherë. Rrezik të futin të burg për 1 euro, nëse nuk e paguan.
Fatkeqësisht janë debuar pas vitit 2000 mbi 25.000 shqiptar nga veriu i kosovës askush nuk fol për kthim. Pse shteti shqiptar nuk angazhohet për kthimin e shqiptarëvë në veri dhe ndertimin e shtepijavë por HESHT PËR KËTË QESHTJE MADHORË?!. Para luftë 90 % ishin në atë pjes SHQIPTAR dhe 10% serb. Sot është e kunderta pse ju lutëm a ka spjegim. Apo përëndimi ka marrveshje sekrete më rusin për këto tri gjëra të cilat i shtjellojë në vijim:
1.
Nji maje e lartë aty në kohen e ish jugosllavis kanë qenë radarët kryesorë të cilet e kanë vezhguar tërë europen deri në detin e zi. Tani deshiron Rusia ta ketë pronë të vetën këtë pik strategjike ushtarake.
2.
Trepça është në pytje. Ka mundesi në atë pjes të ketë nji minier më të madhe, se Trepça në atë pjes. Tregonte nji prof. Dr. I xehtaris është dhënderr i yni.
3.
Ujmani i cili e furnizon më uji nji pjes të kosovës. Nëse e merr serbia në jemi të dorzuar pa luftë prap të serbia dhe ajo loz më ne, si maca më miun. Edi Rama ose shantazhohet për ndonji gabim rrethë droges në shqipëri. Ose është sherbëtorë i Vuçiqit. Albinin e lemë anash. Sepse mund të vjen nji tjetër i cili nuk leshonë pe farë. Edhe më i ashpër. Në pytje janë 17% e territorit të kosovës. Jo Albini. Ky është kamufllazh i politikes nderkombëtare dhe e Edi Rames. Nëse i falet 17% e teritorit serbis kosova iku për lesh. Shpresoj mos të krijohet nji republik serbe në kosovë. Drafti i Edi Ramës i ka elementet e autonomis për serb në veri. Ndersa i ,, madhi Edi Rama “ nuk e bëri nji draftë për ÇAMËRIN. ILIRIDEN NË MAQEDONI. Për LUGINEN E PRESHEVËS. Për MALSIN NË MAL TË ZI. Për TREGUN E RI NË SERBI E MAL TË ZI. Pse të lutëm. Tani çka është në pytje?!. Apo e detyron europa, se ja ka zënë bishtin më derë Edit!.
Konkretish çka kerkon SOROSI NË SHQIPËRI ZHDUKJEN E SHQIPTARËVË!.
Sepse indikacionet e tregojnë të vertetën lakuriq. Trojet shqiptare zbrazen më të madhe. Madje shtrohet pytja pse. Tani çka fshihet pas.
Pse e sjelli Klintonin Edi në shqipëri më i bërë PRESION KOSOVËS?!.
Turpi nuk ka kufi.
Sepse thell janë rrënjët e tradhetis o atdhetar.
Natyrisht do bëhët shumë vonë kur të del në sipërfaqe e verteta miku im.
Ballkani i hapur në interes të kujtë të serbis. Çeltërsisht serbia dominon në rajon më ekonomi. Serbia nuk i shkarrojë fabrikat. Nëdesa shqipëria mbi 500 fabrika i asgjesoj kush fshihet pas këtyrë pislliqevë shqiptare. Mbi 130 miliard armatim u zhduk në shqipëri. Pse dhe nga kush. Millosheviqi ka deklaruar, se dha mbi një miliard dollar për shkatrrim të shqipëris. Kush i ngrëni këto të holla në shqipëri?!. Tani deklarohen politikanët serb, se Vuçiqi mbi një miliard euro i ka dhën për asgjesimin e qeveris Kurti II . Ndersa përëndimi dhe Edi heshtin për këto fakte. Çudi dhe habi mjaftë e madhe.
Shpresoj shpejt të del e verteta në SHESH.
Ne nuk kemi tokë më i fal serbis.
Nëse ndodh kjo në jemi të humbur. Humbë kombi shqiptar
Kjo është e verteta. Të tjerat janë trillime.
Nji ditë lumtur ju deshiroj më familje atdhetar

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 09/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk