Pse luftohet kaq shumë Albin Kurti?

19
Jan
2023

Nga: Isak A Jashari
SEPSE, shqiptarët historikisht, nuk ia kanë ditë vlerën njerëzve te ndritur!
A është pasuruar ky njeri ne krah te luftës? JO!
A ka bërë ky njeri pazare me armikun? JO!
A, i është nënshtruar ky njeri armikut? JO!
A ka vjedhur ky njeri qoftë vëtëm nje cent nga fondi Vëndlindja thrret? JO!
Po nga fondi i 3% ka vjedhur? JO!
A ka shitur apo privatizuar ndonje aset, si përshembull KEKU’N, AIROPORTIN apo FERONIKLIN? JO!
A ka privatizuar ndonjë ari te vetëm te tokës? JO!
A është bërë miljoner apo biznesmen pas lufte? JO!
A ka marrë pjesë ne votimin e demarkacjonit me Malin e Zi? JO!
A ka marrë pjesë ne votimin e Gjykatës Specjale? JO!
A e ka nënshkruar asosacionin e komunave serrbe? JO!
A është m’varë apo i m’varur nga Lista Serpska per t’formuar qeverinë? JO!
A është i m’varun nga ndonje votë e listes serpska? JO!
A e ka ftuar apo lutur listën Serpska ndonjëher per t’formuar qeverinë? JO!
A shpenzon shuma te majme parash per udhëtime, dreka e darka nga paraja e popullit? JO!
A e ka refuzuar apo larguar ndonje investitor te huaj ne Kosovë, apo qe ka dashtë te investoj ne Kosovë? JO!
A ka marrë ndonjëherë ” haraq” prej popullit? JO!
A ka marrë pjesë ne tendere miljonëshe ne dëmë te vëndit? JO!
A është pasuruar ndonjëherë nga pazaret permes tenderëve te ndryshëm? JO!
A e ka ndonjë familjar ne pozita te larta? JO!
A, e ka ndonjë familjar, i cili perfiton nga bizneset permes pushtetit? JO?
At’herë, qka po doni ju qe po e ofendoni, akuzoni, linqoni, shpifni, dhe e urreni?
Vazhdo kryeministër, vazhdo, sepse, populli ka sy e vesh, populli sheh dhe ndëgjon, populli duron, por nuk harron!
Populli te ka zgjedhë, dhe do te zgjedhë prap ty, sepse zgjidhja e këtij populli, është perkrahja ndaj teje ✔️
-E kopjuar! Nga FCB e Isak A Jashari

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 19/01/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk