SA POSHTË KA RA KATUNDI!?!

12
Jul
2023
Nga Agim Sylejmani- Fadil Shyti

Para hundëve tona po ringritet “vëllazërim-bashkimi” me shkije! A nuk është turp për ne si komb që të lejojmë renovime të tilla, në kohën kur ka mijëra familje që vuajnë për bukën e gojës!?!
Simboli i “vëllazërim-bashkimit” me shkrijë, ka filluar te rinovohet. sikur po na paralajmëron një kob të zi për krejt Kosovën, e jo vetëm për Prishtinën.
Ky “simbol”- gjendet i rrethuar nga Kuvendi i Kosoves, Komuna e Prishtinës, Shoqata e Veteraneve të Luftës dhe xhamisë që është mbi dhjetë vite duke u “rinovuar” e s’po mbaron dot puna as sot e kësaj dite, e shndërruar në qendër prostitucioni e narkomanie.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Dyshoj me të drejtë se kjo sikur na paralajmëron Rezolutën 1244! …
Respekt!

Nga Fadil Shyti

KJO ËSHTË SKANDALOZE!

Pas SKANDALIT të para disa muajve kur në qytetin verior të atdheut në Mitrovicë, përveç shumë halleve të shumta, popullit iu servua dhe një turp: renovimi i shtëpisë muze të kuislingut, Xhafer Deva?!

-Tani, ky simbol i turpit dhe krimeve në emër të kinse, “vëllazërim bashkimit” të popujve në ish-Jugos..,-titisto-rankoviqiane; paraqet dhe vendimin famëkeq nga bandat kriminale politike Tito-Rankoviq që, sipas planit të tyre makabêr; po përgatitej NDARJA e serishme e Kosovës në tri republikat pushtuese të trojeve tona; Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë,- tani MV.

Shiheni me kujdes statujën e përgjakur!…
-Ky 3 këndêshi i prerjes si teh thike në pole tê ndryshme, paraqet një vendim i cili për arsye të dobësimit të ish-“RSFJ”-sê nga raportet e tyre të brendshme; kjo objektivë nuk u bë realitet…

NË KOSOVË

Rezoluta 1244 e OKB-sè, si shpata e Demokleut, po “vringllon” e heshtur.

Kjo Rezolutê famëkeqe e OKB-së,
ia njeh Serbisë Fashiste, sovranitetin territorial mbi Kosovën.
-Prandaj, bota “demokratike” nuk ia kushtëzon Serbisë me asgjë heqjen nga Kushtetuta e saj, qê
“Kosova dhe Metohia”, sipas lehjes së gjuhës të qenëve të Sodomês dhe miqve të tyre ujqërve imperialistê, qê Kosova të konsiderohet pjesë e Serbisë pushtuese.

-Pse Shqipëria urgjentisht nuk e sanksionon në Kushtetutën e saj, Kosovën dhe viset tjera shqiptare të okupuara nga shtetet shoviniste të Ilirikut (Ballkanit), duke I trajtuar me të drejtë pjesë të Shqipërisë?!

-Vallë, a do ta lejonte Bashkësia Ndërkombëtare këtë hap të drejtë dhe të domosdoshëm për kohën e sotme dhe të ardhmërisë të kombit shqiptar?!

Rroftë Shqipëria Natyrale!
12 korrik, 2022

E ngjashme!

1% pjesëmarrës në LÇ-re të Komandant, Adem Jasharit tê UÇK-sè Heroike,
1% FITORE, nga qarqet perëndimore kapitaliste, reaksionare, dinake satanike!…
“Aleatêt besnikê”, vërtet e ndaluan Luftën, Çlirimtare, por ne shqiptarët, s’e fituam lirinë e plotë as paqen!…

Nderime im shok e vëlla ideali, Agim Sylejmani!
11 korrik, 2022

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 12/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk