Sadik Halitjaha: Ku ishte e ku po del Adnan Merovci?

28
Oct
2023
Nga: Sadik Halitjaha

Ky misionar i lyer e ngjyer në llumin anti kombëtar,trumbeton si telallë në Klan Kosova, e në portale të ndryshme me javë e muaj! Se sa patriot ka qenë, e sa me devotshmeri e ka kryer misionin në mbrojtje të Ibrahim Rugoves! Sa i madh e më vlerë ishte Rugova, për Kosovë dhe popullin Shqiptar!!! “Sa shum Sakrifica e veprime kan ndërmarr këta për Atdheun” ?! Ç’ka thoshte në atë kohë e ç’ka dizajnon e thotë tani ky matrapaz vlerash! Sa lart tenton ta ngrit Rugoven, ta ngritë edhe veten prapa tij! Kohën e fundit ka filluar paraqitjet me epizoda në tv. Klan Kosova! lntervistat me Shqiptar Demaqin për Adem Demaqin, duke e devalvuar dhe zbritur Bacen Adem në barazim me Rugovën! Gjithnjë përmes djalit të Bacës, përmes Shqiptar Demaqit, i cili mirë tha vetëm me këtë fjali; Unë jam pasardhës djal i Adem Demaqit, jo bashkë veprimtar i tijë! Kjo fjali i tregon të gjitha edhe se Adnani tani duke e kryer misionin e tijë që ta rehabilitoj e madhëroj Rugoven, ta barazoj Demaqin duke e ulur në barazim me Rugovën! Si dhe duke ja ndryshuar pikpamjet, parimet,divergjencat dhe kundërthënjiet mes Demaqit dhe Rugoves! Duke i përafruar e pajtuar edhe pse s’janë pajtuar gjatë jetës! Tani duan me i pajtuar për së vdekuri! Duke i paraqitur si dy parime të kunderta, por që nuk e kanë penguar njeri tjetrin! Sikur këta kan pasur dy vija paralele mes tyre, që kanë ndihmuar njera tjetren, e gjëra të tjera shum që nuk durohen se pse jan te rrehshme, nuk mundemi ta shohim asë tv. Klanin që e ka bërë të bezdisëshëm programin me këtë bezdisësMirë që ne jemi protagonistë të kohës dhe të ngjarjeve e dim mir si kanë qenë, po ç’ka don me arrit ky matrapaz anti vlerash, me qindra orë telvizive intervista e dizajnime shpifje e tjetersime, që do të mbeten për gjeneratat e ardhëshme! Shtrohet pytja sa është kjo kosto, sa para derdhen me i shkatrruar vlerat me i zhbër simbolet dhe me i ngrit trathëtarët! Dikush ka filluar të shemb historinë e vlerat kombëtare që nga Aleksandri i Madh, Pirro, Skenderbeu, Luftën Anti Fashiste si dhe luftën çlirimtare të UÇK-së ju themi mjaft më! Adem Demaqi duhet të mos preket fare, të mos gjxojn trathtaret ta lakojnë e ta marrin përgoj emrin e tijë! Adem Demaqi ishte dhe mbetet Simbol i rezistencës Kombëtare! Baca ishte i veqantë dhe shumë i madh karshi të tjerve i pa krahasueshem, njëshi i shqiptarve të kësaj epoke! Lavdi të pa vdekshmit Bacës Adem!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 28/10/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk