SE SERBIA ËSHTË ÇERDHE E KRIMIT DHE TERRORIZMIT NDËRKOMBËTAR

27
Jul
2023
Shkruan: Prof.Dr.Abdulla Mehmeti

Aktuale
SE SERBIA ËSHTË ÇERDHE E KRIMIT DHE TERRORIZMIT NDËRKOMBËTAR
, MAKINERI VRASËSE NË DUART E SHËRBIMEVE SEKRETE TË RUSISË, KËTË E THONË EDHE SERBËT E MENÇUR, NUK E THEMI VETËM NE
“Ajo që është turp për popujt dhe shtetet e qytetëruara është krenari në Serbinë e UDB-së, e cila ka një traditë të gjatë krimesh të tmerrshme.
Në Serbi, kriminelët e luftës, terroristët shtetërorë, vrasësit dhe kriminelët e dënuar nga gjykata e Hagës festohen si heronj dhe askush nuk i përmend viktimat e lëre më t’i vajtojë ato.
Sepse në Serbi krimet dhe vrasjet janë një politikë konstante shtetërore e adoptuar nga inteligjenca ruse.
Ithtarët dhe oficerët e Udbasë në Serbi ecin çdo ditë bashkë, kanë të njëjtat frekuenca mendore dhe jo vetëm që lavdërojnë ata që janë dënuar nga e gjithë bota, por edhe nxisin urrejtje dhe konflikte me fqinjët për të përsëritur të keqen pa të cilën nuk mund të jetojnë sepse është kodi i tyre gjenetik.”
– Danica Drashkoviq, gruaja e ish-ministrit të Jashtëm serb Vuk Drashkoviq

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 27/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk