Shkolla shqipe “AlbNor” në Drammen të Norvegjisë

05
Dec
2023
Nga: Fehmi Bekteshi

Fehmi Bekteshi
Shkolla shqipe “AlbNor” në Drammen të Norvegjisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Kosovës, ka organizuar darkën lamës. Grupi i mësuesve ka përgatitur me kujdes fëmijët e komunitetit shqiptar, duke sjellë recitime dhe valle të shkëlqyera.
Mirënjohje ndaj bashkëatdhetarëve tanë të cilët janë të angazhuar dhe punojnë pa pritur ndonjë interes personal. Ata nuk kërkojnë favor nga komuniteti ynë në mërgim, por punojnë meg zell për ruajtjen e gjuhës, kulturës dhe traditave kombëtare.
Faleminderit për përkushtimin tuaj ndaj gjeneratave të reja në mërgim.

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 05/12/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk