Shpëtimtari i vetëm i popullit shqiptarë në kohën e Demokracisë së çoroditur e të shpërfillur për Kombin Shqiptarë, Zot na ruaj nga Shqiptarët!

30
Jan
2023

Nga:Qemajl Hoxha
O Kryeministert, ti je dhe do mbetesh legjend e gjallë që tërë jetën luftove dhe sakrifikove e po sakrifikon gjithqka për lirin e këtij populli që shumë kishte pasë të zijt e Ollirit e kursesi nuk eshte e mundur për ta pastruar, për çdo ore e për çdo dit po shof e po lexoj neper rrjetet sociale duke te ofenduar, kërcnuar kinse je Diktator vetem pse ishe bashkëpunëtore i Adem Demaqit që ishte shumë i lidhur me Nënën Shqipëri edhe ne kohën e diktaturës qe nuk kishte shqiptare qe sishte ne perkrahjen e Shqipërisë dhe të ish Presidentit të shqipërisë Enver Hoxha, në kohen e Enver Hoxhes u prodhuan shumë Filma Shqiptare qe edhe sot e kesaj dite i shiqojmë me shumë knaqësi kurse sot ne kohen e quajtur te demokracise kemi Big Bradher, Përputhen etj e tjera,ku fëmijët tanë shofin skena te trishtuara seksuale e lloj lloj britma e piskama pranë ekraneve televizive, Populli ynë ka ardhe në një gjendje të rëndë politike, Ekonomike, Soziale Shëndetësore e Morale para shkaterrimit pa shej pa dokë, a e kemi luksin ne si popull te vetedisohemie të ngrihemi edhe njëher në këmbë për ta mbrojtur popullin ton nga shfarosja që po na pret, kjo eshte e mundur vetem nga Albin Kurti qe edhe njeher te ngrihemi ne këmbe sepse nje personalitet të tillë kemi prit me qindra e qindra vite për ta pasur!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 30/01/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk