Standarti EULEX dhe rasti Dritan Goxhaj ..

26
Sep
2023
Nga: Ilir Iljazi


EULEX si gjithmon pale me Serbine , edhe kur ben sulme terrorriste ne Dardani .
Duket sikur EULEX eshte logjistika e prapavijes ushtarake Serbe .
Po te kemi parasysh , EULEX ishte iniciatori i formimit te gjykates speciale Franci- Serbe per te godit UÇK . Kjo palo gjykate qe u mbivendos mbi sistemin aktual te drejtesis ne Dardani , qe ish gjykata e shtetit dhe gjykata e OKB .
Ky organizem po fuksionon si intitucion i Beogradit per masakaru dhe trembur Shqiptaret ne favor te Serbis .
Rasti me flagrant , arrestimi dhe kerkimi i ekstradimit per llogari te kesaj gjykate ne Holland , i oficerit te UÇK “ Dritan Goxhaj “ .
Ne njeren ane arrin arreston edhe Shqiperi ne kundeshtim me çdo norme juridike ( pa kerkese ekstradimi nga min e drejtesis Dardane, kjo gjykate s’ka juridiksion ne Shqiperi , akuza qesharake etj ) duke shkel edhe sovranitetin e shtetit Shqiptare . Arrin deri aty sa sherben si llogjistik i komandove terrorriste Serbe ne Dardani , ne emer te “ paqes “ kur shqiptaret jane viktima dhe Serbia si gjithmon agresore ..
Drejtesia e EULEX qenka me shume standarte , por ne asnje rast per Shqiptaret.
EULEX + Borel + Lajçak jane istrumenta ne duart e Putinit dhe Vuçiçit .
Ne njeren ane arrestojne dhe perndjekin per lirine e fjales ( Rasti Dritan Goxhaj) , per ti trembe Shqiptaret, ne anen tjeter mbrojne dhe trasportojne per Serbi terrorristat e armatosur deri ne dhembe .
Kjo eshte drejtesia Europiane ,
Vafshi ne djall o te pabese , se po te ish per ju , Dardanet do ishin zhdukur te gjithe ne gjenocidin qe shkaktoj Miloshevici i Serbise .
Rrofte USA 🇺🇸 qe na shpetoj , se per ju Europian do ishim zhduk tashme ..

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 26/09/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk