Tek Dritan Goxhaj e Familja Goxhaj.

24
Oct
2023
Shkruan: LUAN QEMAL BACI

I nderuar Zoti Dritan Goxhaj.
Ju dhe familja juaj, ashtu dhe si cdo luftetar per lirine dhe pamvaresine e popullit e te atdheut, e keni merituar luften dhe perpjekjet e te gjithe kombit ne mbeshtetjen tuaj, ne mbeshtetje te respektit per sakrificat tuaj te bera ndaj atdheut e popullit.
Populli nuk eshte vetem per t’i nxjerre nga gjiri i tij, luftetaret qe i dalin atij zot, por populli eshte ai qe si gjithmone duhet t’i marre, sic i ka marre ne gji, gjate gjithe ekzistences se tij, bijte qe i kane dale zot,.
Ju dhe FAMILJA juan e nderuar, i dolet zot nenelokes KOSOVE, i dolet zot SHQIPETARISE, ndaj ESHTE SHQIPETARIA qe u falenderohet ju per sakrificat tuaja.
.
Cdo shqipetar qe i del zot atdheut e popullit, cdo shqiptar qe merr ne gjirin e familjes se tij, luftetaret e lirise, ben vetem detyren.
Pa marrjen mire ne mendje dhe pa zbatuar parimin “TE GJITHE PER NJE, DHE NJE PER TE GJITHE, KOMBI SHQIPETAR NUK MUND TE EKZISTOJE E PERPAROJE.
LAVDI TRIMAVE, TE UCK-se, LUFTES DHE SAKRIFICAVE TE TYRE.
Pushka dhe pena t’u befte TOP!
Respekt te pakufishem per ju dhe bashkeluftetaret tuaj.

19 Tetor 2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 24/10/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk