Trimeria dhe vigjelenca duhet te jene krah me krah.

07
Feb
2024
Shkruan: Luan Qemal Baci

Trimeria dhe vigjelenca duhet te jene krah me krah.

“Trimeria merr kala, vigjilenca fort e mba!”

Ekzistenca e kombi shqipetar, ka vertetuar me shume se nje here, se trimeria shqipetare ka marre cdo kala, dhe kur vigjilenca jone ka qene ne lartesine e duhur, ne lartesine qe e ka kerkuar koha, e ka mbajtur fort kalane e marre nepermjet trimerise, por kur vigjilenca jone eshte venitur nga vetekenaqesia, propaganda dhe “kolona e peste”, kalaja nuk eshte mbajtur dot me, ka rene dhe armiku na e ka bere cope e therrime, duke na detyruar t’i kthehemi vetes nga e para.

Kur humbet vigjilence, gjaku i derdhur nga trimeria humbet, djersa e derdhur nga SHQIPETARIA, vidhet e shperdorohet, atdheu i brezave, rrezikon te humbase ne humbetire, ndaj kurre nuk eshte vone per t’u bere me te mencur se sa jemi, e si popull, te zgjohemi e te dime te mbrojme te drejtat tona.

Mos harroni:

Shkaterrimi i shtetit shqipetar, nen emeri e demokracise, qe nuk eshte aspak demokraci, vjedhja e gjakut dhe e djerses se 50 vjeteve, shitja me koncesione e gjithckaje, arratisja e gati 60 perqind e popullates se vendit, jane baza e zhdukjes sone kombetare.


07 Shkurt 2024

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 07/02/2024

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk