TRIMIT LAB NGA GOLEMI, HEROIT TE GJALLE TE UCK-se, DRITAN GOXHAJ:

17
Aug
2023
Shkruan: LUAN BAÇI

Sot Gjykata e Apelit e Shqipërisë, vendos për fatin e HEROIT DRITAN GOXHAJ DHE PËR NDERIN E SAJ.
Të mbijetosh në një popull, ku jo pak, janë transformuar në dele, komanduar dhe vënë në rresht nga ujqër, mbajtur nën pronësi të tipit skllavopronar nga derra, nuk është aspak e lehtë dhe e thjeshtë.
JU ISHIT LUAN NË BETEJË ME PUSHTUESIN SËRB PËR ÇLIRIMIN E NËNËLOKES Së SHUMëVUAJTUR KOSOVË, JU JENI LUAN SOT PËRBALLË GJYKATAVE “SHQIPËTARE”, JU DO TË MBETENI LUAN NË JETË TË JETËVE, SEPSE KËSHTU E KËRKON NDERI DHE LAVDIA E UÇK-se, NDERI DHE LAVDIA E KOMBIT SHQIPTAR QË GJITHNJË LIND HERONJ, NË LUFTË KUNDËR TË HUAJVE DHE KUNDËR PALACOVE SHQIPËFOLËS.
Sot Gjykata e Apelit e Shqipërisë, vendos për fatin e HEROIT DRITAN GOXHAJ DHE PËR NDERIN E SAJ.
Te shikojmë në se kjo gjykatë do të zbatojë lirinë e pamvarësinë e vërtetë të drejtësisë, në se do të resoektojë integritetin, dhe autoritetin e saj, e mbi të gjitha interesat kombëtare apo do zbatoje urdhera! Duke mos lejuar ekstradimin e Dritan Goxhajt, apo do perkulet sikur ka një kolonë plasteline, perpara e nën komandën së nëntokës shqiptare e të huaj.
UÇK-ja dhe HERONJTË e saj janë të shenjtë e të shenjtë për VETEË EKZISTENCËN KOMBËTARE, ndaj duhen respektuar e mbrojtur si syte e ballit.
LAVDI VEPRËS SE NDRITUR TË HEROIT TË GJALLE TË UÇK-se Z. DRITAN GOXHAJ DHE E FAMILJES SË TIJ, QË MORRËN PJESË TË TËRË, DIREKT ME ARMË NË DORË NË ÇLIRIMIN E KOSOVËS!
POSHTË INTRIGAT DHE TRADHËTIA.
LAVDI HERONJEVE TË GJALLË DHE DËSHMORËVE TË UÇK-sË.
LAVDI KOMBIT SHQIPTAR.
E DREJTA DHE NDERI DO TË FITOJNË, SEPSE NUK KA RRUGË TJETËR, PËRVECSE RRUGËS SË NDERIT!

17 GUSHT 2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 17/08/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk