Votoni nr 32 PKSH, njeriun tuaj që zëri juaj të dëgjojet!

04
May
2023

Miqësisht shoku juaj,Xhemal Shehu
Jepini zë të drejtave tuaja! Votoni njeriun tuaj sh Xhemal Shehu në F. Krujë nr 32 nën siglën e PKSH.
Dy fjalë nga kandidati;
Të nderuar shokë, miq e dashamirësit e mi të mirë..!
Duke e konsideruar veten si një ndër njerzit tuaj më të afërt, kam nderin t’ju shtri dorën e miqësisë, për t’ju kërkuar kontributin tuaj familjarisht e më gjërë si pjesë e “stafit”.., për t’më mundësuar nëpërmjet jush dhe njerzëve tuaj vota.., për këshilltar bashkiak të Krujës (Nr. 32 në listën e Partisë Komuniste të Shqipërisë) për Zgjedhjet Vendore më 14.05.2023.
Nuk synoj karrigen dhe privilegjet e këshilltarit, por përgjegjësinë e lartë e të vështirë të përfaqësuesit të vërtetë të komunitetit.
Së bashku, ju besimin dhe unë përkushtimin…
Premtoj që do të jem zëri i juaj në atë këshillë dhe do të përpiqem të zgjidh sa më mirë problemet tuaja.
Faleminderit për mirëkuptimin dhe angazhimin!
u

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 04/05/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk