VRASJA E REXHEP MALËS DHE NUHI BERISHËS!

08
Jul
2023
Shkruan: Fatmir Brajshori-Tushi


Sot u bë për së dyti vrasja e Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës.
Peja „ lulja e Dukagjinit“ nga lulegjaku ngadal po bëhet luletherrë.
Në Kosovë nëse do të bëhesh „ hero“ dhe të të ngrisin përmendore, s‘pari duhet të jesh:
I martuar me një serbe ose i martuar me një ish- serbe.
Të kesh shërbyer në UDB-ë ose OZNA dhe si oficer i tyre të kishe vrarë djalërinë shqipëtare.
Të jesh i rritur me emrin e „ marshall Titos“ të jesh zgjuar, e rënë në gjumë,me hymnin „ hej Slloveni.“
Të jesh dezertor i luftës; të dorëzosh armët dhe luftëtarët e plagosur te armiku.
Të kishe qenë diler i droges; si i tillë i arrestuar dhe dënuar…
Pra, të gjithë Ju që i plotësoni këto kushte, lajmërohuni apo nëse njihni një të tillë lajmërone ngaqë do ta shpallim „ Hero të Kosovës“ dhe do shpallim, më vonë tender për ngritjen e një përmendoreje!
2.
Nëse ndonjëri e di, mundet t‘më tregoj një gjë:
Fshati Strellc gjendet në Komunë të Deçanit apo të Pejës?
Sa kam dijeni, gjendet në komunën e Deçanit dhe nëse kështu është, stëherë pse nuk i ngritën përmendore Tahir Zemës në Deçan por në Pejë?
LDKës duhet me ja heq kapelën!
Këta si gjithnjë në rrugën e Titos!
Ju lumtë ngaqë gjithë projugosllavëve nga radhët e tyre i kanë bë heronjë!
Ta qifsha shtetin ku tradhtarët bëhen heronjë, dhe, kombëtarët, pra heronjët shpallen tradhtarë!
Poshtë mut kosovarët
Rroftë Kosova!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 08/07/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk