Zgjedhjet në amerikë i vendosin mediat në moçalin tiranas!!

02
Jun
2023

Shkruan: Genta Petrit Kaloçi
Kohët e fundit janë budallepsur analët e mediat me zgjedhjet amerikone, analizojnë idjotsira pa fund. Nuk mjafton kjo, por i ndjek edhe Sofia, përkrah të rinjtë thotë, mjaft me pleqtë buzë varrit. U kthehet; a pikaa juve se ngeli nga ju ta zgjidhni presidentin, doni desantin dhe ata do e vënë. Ndërkoh që Ata/amerikont u’a bënë të qartë botës se ne vëmë kë të na dojë tr@pi qoftë një budalla biznesmen leshverdh, apo një kufomë politike që flet me fantazmat, ose një të ri 40vjeçar, por ata janë vitrinë, shtetin e komandon makineria nga mbrapa. Këta grijnë sallatë jo trapi, jo bideja, jo desantimi.. muhabete vk. Në të njëjtën kohë kemi vizitën e Grenelit (çiraku i trampxhulianit) takoi salikmonën u kërkoi përkrahje, para financime për fushatën dhe për çështjet gjyqsore. Këta nga frika e stërvitjes defender me forcat rrëzë bythës, rudi u kërkon nderin mbrapsht të shpëtimit të vitit 2016, nga frika janë strukur. Kta u thonë s’mundemi të merremi me rusët, bjellorusët se jemi në monitorim. Ata u thonë veproni tani me pare, lobingje, njerëz se do ju vijë fundi nga ne para se t’ju lërojë qendra. Moska u kërkon nga ana tjetër të veprojnë, qendra u kërkon t’u mbahen firmave dhe marrveshjeve zyrtare. Janë strukur si minjtë e hales, u ka ik zari, janë si në varr.
Si thoshte Titani Enver, në veprën e tij që përmblidhet në një fjali që, “sistemin/armikun luftoje nga brenda me armët e tij”.
Pastaj thonë se konfukizmi ka lindur në kinë. Konfukjo mbase lindi në Kinë, por konfukizmi është pjellë e jona 100%. Piti im ka të drejtë kur thotë se ne ndër qindra shekuj në luftë kaçakshe sulmo ik edhe në politikodipllomaci, sulmo ik. Që nga Pirro (burri i madh, gjergj kastrioti dhe Enveri kaçakshe). Merr nga serbia 45ën bëju mutin prishu mos paguaj. Merr nga rusia, prishu, mos paguaj. Merr nga kina, jepu shqelmin ik…pas vdekjes së Titanit Enver beogradi pagoi 2milion $ saliut me shokë dhe morrën mbrapa me shkatërrim total ato që u morëm 5dekada më parë. Apapa edhe thonë kinezët janë konfukjanë ne kemi shpikur konfukizmin, mbijeto me çdo kusht, por kujdes kur i hipën Shqiptarit (jo shqipfolsave salikmonedlulush shpk që ngga 85a e ktej) t’a djeg shkrumb e hi. Kot mo sa për muhabet, ah, mos harroj parrullën 🇦🇱

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Shënim:
Redaksia, diplomacia. dk nuk e merr përgjegjësinë për pikëpamjet e autorit në shkrimin e botuar!
Respekt!

Kategoria:

Botuar: 02/06/2023

© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk