Lajme

Raportimi i Keq nga Izraeli: Një Tradhti ndaj të Vërtetës dhe Profesionit Gazetaresk

Raportimi i KLAN Kosova për konfliktin në Gaza shfaq papërgjegjshmëri [...]
Lexo më shumë...

Andekdota nga jeta e Hasan Tahsinit

Në vitin 1873, për mendimet e tij përparimtare e për [...]
Lexo më shumë...

Perandorisë Romake dhe fati i Perandorisë Bizantine.

1. Kur shkatërrohen sistemet e vlerave të shoqërisë e të [...]
Lexo më shumë...

POLITIKANËT TANË NË MAQEDONI JANË NË STROFULLËN E TYRE TË INTERESIT E NUK MUND TË NGRENË KOKË KUNDËR YQYMETIT.

U ngritë kryqi pa leje, nuk reagoi askush, pse u [...]
Lexo më shumë...

URIME DITËN E PAVARËSISË!

Festoni, gëzoni dhe uroni, por mos harroni: 28 Nëntori është [...]
Lexo më shumë...

KRYESIA E FAQES SHQIPTARE ”DIPLOAMCIA.DK”, DEL ME KËTË: KOMENT!

Kopenhagë, 26-11-2023 Është bërë kërkesë e fuqishme, jo vetëm e [...]
Lexo më shumë...

DITA E FLAMURIT ËSHTË PASNESËR

Tregim Papritmas profesori nxori flamurin kombëtar prej çantës së zezë [...]
Lexo më shumë...

‘Lufta’ e Ali Ahmetit sipas Ramës!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk